2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Met een Velux dakkapel krijgt u ruimte én licht

We willen allemaal ruimte in huis, en die beschikbare ruimte zo goed mogelijk gebruiken. Zeker na gezinsuitbreiding wordt dat steeds belangrijker, simpelweg omdat we dan met meer mensen zijn. Als u een zolder heeft, of een kamer met een schuin dak, dan biedt een Velux dakkapel een fantastische mogelijkheid om extra ruimte in huis te creëren. Het extra licht dat binnen valt, krijg u gratis.

Ruimtegebrek repareren

Want wat kan het lastig zijn als onze kinderen groeien en een eigen kamer willen. Elk kamertje is geschikt als babykamer en tot een bepaalde leeftijd kunt u kinderen eventueel ook een kamer laten delen. Maar daar komt een keer een einde aan. En u heeft zelf ook behoefte aan ruimte, om muziek te maken, voor een creatieve hobby of om thuis te werken. Een zolder tovert u met een Velux dakkapel met gemak om tot een volwaardige slaap-, hobby of werkkamer.

Natuurlijk licht

Een ander voordeel van een Velux dakkapel is dus dat u veel meer natuurlijk licht binnen krijgt. U zult merken wat dat scheelt met kunstlicht. Het werkt echt veel prettiger. En het scheelt ook nog eens in de energiekosten als u gratis zonlicht gebruikt in plaats van andere verlichting. Dat kan op jaarbasis nog wel aardig wat euro’s schelen.

De klus is zo geklaard

Een Velux dakkapel laten plaatsen is in de meeste gevallen ook zo gebeurd. ’s Ochtends kijkt u nog tegen uw piepkleine dakraampje aan, in de loop van de middag stroomt er een zee van licht door uw splinternieuwe Velux dakkapel. Natuurlijk heeft u even een paar mensen in huis en blijft er wat rommel en stof achter. Maar een dag later kunt u uw hernieuwde slaap- of zolderkamer al herinrichten. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

https://dakramennederland.nl/

Gerelateerde artikelen

Meubelmaker Zwolle

Stukadoors-hanssen.be

Maak gebruik van de meest professionele voedselverpakkers