• LED: een logische keuze!

  De voordelen van LED verlichting op kantoor zijn talrijk. Te beginnen met een besparing op de energienota die in de meeste gevallen oploopt tot ruim 60% per jaar. Dit betekent dus dat de investering in LED lampen snel terugverdiend is. Dat LED verlichting duurzaam is, hoor je vast niet voor het eerst. Deze moderne lampen gaan jarenlang mee. Doordat ze veel minder gevaarlijke en giftige stoffen bevatten dan traditionele exemplaren, zijn ze milieuvriendelijk. Niet algemeen bekend is het feit dat LED’s in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. De basistinten zijn blauw, geel en rood. Aanvullend bevat een LED lamp meerdere wit-schakeringen. Dit brede kleurenpallet maakt LED verlichting multifunctioneel. LED’s zijn geschikt voor kantoorruimtes, werkhallen, winkels, expositieruimtes en showrooms.

  Met LED flink besparen op de energiekosten

  LED Design Holland is een bedrijf dat adviseert over commerciële, particuliere en industriële LED verlichting. De firma heeft klanten verspreid over het land. De reputatie is uitstekend dankzij scherpe prijzen en onderscheidende service. De resultaten die LDH behaalt, zijn verbazingwekkend goed. We geven enkele voorbeelden.

  Voorbeeld 1. Driessen Autogroep, met maar liefst 12 vestigingen in Noord-Brabant, is een succesvol familiebedrijf. In de verschillende showrooms kom je 9 automerken tegen. Aan LED Design Holland gaf Driessen de opdracht het totale lichtplan onder de loep te nemen en toekomst-klaar te maken. Verduurzaming en een betere lichtopbrengst waren hierbij de belangrijkste doelstellingen. De einduitkomst? Dankzij tussenkomst van LDH is jaar in jaar uit sprake van 68% lager uitvallende energiekosten.

  Voorbeeld 2. LDH werd door VvE Easystreet in Breda benaderd om uit te zoeken hoeveel en op welke wijze bespaard zou kunnen worden wat de algemene ruimtes en de parkeergarage betreft. Het eerste wat het LED Design Holland team constateerde, was dat veel lampen onnodig 24 uur per dag aanstonden. Er werd gekozen voor slimme LED’s die op beweging reageren. Zijn er geen mensen aanwezig dan staan de lampen op een laag niveau (25%). Komt er iemand binnen dan springen ze volledig aan (100%). De totale besparing is uiteindelijk uitgekomen op maar liefst 91%!

  https://www.leddesignholland.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Tags: ,

  Comments are currently closed.