• Last van ongedierte?

  Last van ongedierte? Vraag hulp aan professionals
  Niemand krijgt er graag mee te maken, toch valt het frequent voor en is het geen reden tot paniek. Met de professionele middelen en technieken van ongediertebestrijding Amsterdam ben je in geen tijd van de vervelende diertjes verlost.
   
  Schakel snel hulp en voordat ongedierte schade maakt
  Los van het gegeven dat een ongedierteplaag in of rond je woning heel vervelend is, moet je je ervan bewust zijn dat deze diertjes, hoe klein ook, voor heel wat schade kunnen zorgen als je geen actie onderneemt.
   
  Ontdek het probleem
  Een eerste stap is uiteraard het ontdekken van de aanwezigheid van ongedierte en ervaring leert dat dit reeds geruime tijd kan duren. Ratten en muizen bijvoorbeeld zijn hoofdzakelijk nachtdieren dus het kan voorkomen dat je niet onmiddellijk doorhebt dat er ongedierte in of rond je woning aanwezig is. Wespen daarentegen zijn makkelijker aan te treffen, doch hier stelt zich vaak het probleem van het opsporen van het nest.
  Om sneller ongedierte te detecteren kan je volgende zaken in je achterhoofd houden. Ongedierte laat uitwerpselen na. Tref je deze aan, dan kan je er vrij zeker van zijn dat ze jouw woning als nieuwe thuis hebben uitgekozen. Geluid kan ook een goede indicatie zijn. Vaak zullen muizen en ratten op plaatsen schuilhouden waar je ze niet direct ziet, maar je zal hun verplaatsingen wel kunnen horen. Merk je piepende en/of schurende geluiden op, ga alvast op zoek naar bewijs voor hun aanwezigheid. Een andere mogelijkheid waaraan je hun aanwezigheid kan herkennen, is schade aan bijvoorbeeld meubelen of plinten. Ratten en muizen zijn immers knaagdieren en dat laat hun sporen na.
   
  Moderne middelen en technieken
  Aangepast aan het soort ongedierte worden verschillende bestrijdingsmiddelen ingezet. Dit kan zowel over verschillende types vallen gaan als over producten die verdelgen. Je ongediertebestrijder zal met jou de mogelijkheden doornemen en luisteren naar jouw voorkeuren hierin. De keuze is ook deels afhankelijk van jouw woonsituatie. Zijn er kinderen of huisdieren aanwezig dan zal wellicht eerder voor het gebruik van vallen en dergelijke gekozen worden en enkel voor verdelgingsmiddelen als er geen andere optie voorhanden is.
  Preventief kunnen we je aanraden om van je woning geen uitnodigende plaats voor ongedierte te maken. Hiermee bedoelen we dat je er goed aan doet etenswaren afgesloten te bewaren en dus niet toegankelijk voor ongedierte. Ongedierte zal steeds een plaats uitkiezen om zich te nestelen waar ze vrij snel en eenvoudig aan eten geraken.

  https://ongedierteassistent.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.