• Kom samen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

  2binsite

  Wanneer u een externe vergadersessie houdt met collega’s of medewerkers, doet u dat om tot goede resultaten te komen. U wilt echt knopen doorhakken. Daarom is het belangrijk om een inspirerende omgeving te kiezen wanneer u op een externe locatie een vergadersessie houdt. Kies daarom voor De Buitenhorst. Dit is een luxe groepsaccommodatie in de natuurrijke en schitterende omgeving van het lieflijke Brabantse dorpje Schaijk. Midden in de natuur vindt u hier alles wat u nodig heeft om uw vergaderingen tot een succes te maken. Niet alleen zijn de vergaderzalen voorzien van alle vergaderfaciliteiten, zoals flip-overs, beamers en schrijfgerei. Natuurlijk heeft u ook onbeperkt de beschikking over koffie, thee en water.

  Ideale combinatie van ontspannen en hard werken

  In de inspirerende omgeving van De Buitenhorst komt u zeker tot goede resultaten. Vooral omdat aan alles is gedacht voor rondom de vergadersessies. Wist u bijvoorbeeld dat het voor de productiviteit goed is om af en toe iets anders te gaan doen? Daarom kunt u tussen de vergadersessies door allerlei activiteiten ondernemen op en rondom het terrein van De Buitenhorst. Niet voor niets is het een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant. Doe bijvoorbeeld een cursus Tai Chi, klankmeditatie of een cursus paardenmennen voor managers. Daarna komt u gegarandeerd gemakkelijker tot belangrijke besluiten.

  Blijf slapen in een prachtige omgeving

  Na een lange dag vergaderen, heeft u wellicht geen zin meer om weer naar huis te rijden. Dit is ook niet handig als u een meerdaagse vergadersessie houdt en dus de volgende dag weer vroeg aanwezig moet zijn. Blijf daarom lekker slapen op De Buitenhorst. U wordt dan voorzien van ontbijt, lunch en diner en kunt ook nog eens gebruikmaken van de wellness-faciliteiten. Hier zijn verschillende arrangementen voor. Komt u ook op een aangename manier vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant?

  http://www.debuitenhorst.nl

  Categories: Toerisme

  Tags:

  Comments are currently closed.