2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Kolbe verhuurt u bouwhekken, rijplaten en opslagcontainers

Kolbe is het meest geschikte bedrijf om bouwhekken te huren. Rijplaten huren, “draglineschotten” of opslagcontainers huren behoort ook tot de mogelijkheden. De medewerkers van dit bedrijf leveren zowel aan bedrijven, particulieren en verenigingen in hele land. Kunststof rijplaten huren of bouwhekken huren gebeurt voor minimaal een week. Na ondertekening van de huurovereenkomst zullen zij de bestelde materialen snel op de juiste plaats bij u afleveren. Ook bij de installatie helpen ze u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen enkele uren een overzicht van de kosten.

Huur van rijplaten

Naast bouwhekken verhuren zij ook kunststof en stalen rijplaten. Stalen rijplaten huren geeft u zekerheid over de sterkte en dikte van de rijplaten. Ze zullen niet doorbuigen bij zware belasting. U kunt ook kunststof rijplaten huren om uw bouwplaats te beschermen. Ze zorgen voor een goede toegang tot de site of het evenement. De lengte van de kunststof rijplaat is vier meter en de breedte is een meter, wat iets kleiner is dan de stalen plaat met een afmeting van vijf meter bij een halve meter..

Containers huren om meer opslagruimte te krijgen

Containers zijn geschikt voor de opslag van diverse goederen. Met een opslagcontainer van 20 voet schept u tijdelijk extra opslagruimte. Zo is het bijvoorbeeld handig om meubels tijdelijk op te slaan tijdens nieuwbouw of renovatie. Daarnaast kunt u als organisator van het evenement extra apparatuur (zoals een geluidsinstallatie) veilig opbergen in een 20 ft opslagcontainer. Kolbe is verantwoordelijk voor de levering en installatie van de container, waardoor u meer ruimte heeft

Bouwhekken huren

Als u een bouwplaats of een ander terrein veilig wilt afsluiten dan kunnen ze zorgen voor stevige bouwhekken. Ze beschermen uw terrein tegen ongewenst bezoek en zorgen ook voor de veiligheid rond bouwputten.

https://kolbe.nl

Gerelateerde artikelen

Een professioneel belastingkantoor Doetinchem staat voor u klaar

Gebruik maken van een makelaar

Eco-bouwmaterialen zoals tadelakt, isovlas, houtvezel isolatie en vloerplaten