2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Kies aankomende kerst voor ijspegels verlichting!

Ben je op zoek naar unieke, sfeervolle kerstverlichting? Wanneer je jouw huis of tuin een typische wintersfeer wil geven, kijk dan niet verder, want ijspegels kerstverlichting is dan de beste optie. De ijspegels stralen een sfeer uit die je doet denken aan een winterwonderland omgeving, waardoor je een unieke kerstsfeer creëert. Ben je geïnteresseerd geraakt in ijspegel kerstverlichting en heb je de wens om dit product aan te schaffen? Op https://kerstverlichtingbuiten.com/ijspegels-kerstverlichting/ kan je kiezen uit vele soorten ijspegels verlichting. Wist je trouwens dat je na aankoop recht hebt op 30 dagen bedenktijd en twee jaar garantie op je verlichting?

Soorten ijspegels verlichting

De ijspegels verlichting is beschikbaar in verschillende soorten kleuren, effecten en maten. Bij ijspegels is de standaard kleur wit, maar deze kunnen in verschillende tinten aangeschaft worden. Afhankelijk van welke sfeer je wilt creëren, kan je voor koud wit, modern warm wit of klassiek warm wit kiezen. Wanneer je van effecten houdt, kan je kiezen voor een ‘twinkle effect’, welke de gezellige sfeer van de verlichting nog eens extra benadrukt. Effecten zijn bovendien nog eens ontzettend leuk voor een kerstfeestje-of borrel, waarmee de genodigden geheel in een magische kerstsfeer worden onthaald.

Waar kan de verlichting opgehangen worden?

Geheel naar eigen inspiratie kan je met de ijspegels verlichting allerlei objecten versieren. De dennenboom die in je achtertuin staat, de gevels van je huis, je balkon of terras. Een plek waar de verlichting goed zichtbaar is, zal iedereen veel plezier en gezelligheid bezorgen. Ook kan er voor gekozen worden om samen met vrienden of buren de verlichting op te hangen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden met de koppelbare verlichting, waarmee je in iedere gewenste richting de verlichting kan ophangen. Hoe meer mensen kunnen genieten van de verlichting, des te groter de kerstperiode een succes wordt.

Accessoires

In onze webshop hebben wij uiteraard ook de benodigdheden voor het ophangen en bevestigen van je verlichting. Startkabels, verlengsnoeren, schakelaars en haspels om je verlichting op te bergen, al deze attributen hebben wij in huis voor het zorgeloos ophangen, gebruiken en opbergen van jouw verlichting. Ook zijn er splitters beschikbaar voor gekoppelde verlichting, waarmee je naar je eigen inspiratie je ijspegelverlichting kan ophangen en uitbreiden. Zeker wanneer je een groot oppervlak van verlichting wil voorzien, kan een splitter uitkomst bieden. Een grote boom, meerdere gevels of dakranden, alles is mogelijk met een splitter. Ten slotte hebben wij ook de onmisbare ophanghaakjes- en klemmen in ons assortiment, waarmee je na het ophangen zorgeloos van je verlichting kan genieten.

Voordelen ijspegels verlichting

Wanneer je je verlichting bij ons aanschaft, hoef je niet te vrezen voor hoge energierekening na afloop van de decembermaand. Alle lichtsnoeren zijn voorzien van LED lampjes. Ten eerste zijn deze lampjes milieuvriendelijk door het lagere verbruik van stroom, en daarbij ook een mindere uitstoot van CO2. Bovendien hebben LED lampjes een langere levensduur, wat ten goede komt aan de recycling. Maar het grootste voordeel van de LED verlichting is toch wel de kostenbesparing. Door het mindere verbruik van stroom zal je minder energiekosten hoeven te betalen, en bovendien hoef je je niet druk te maken of je je verlichting een keer wat langer wil laten branden. Want wie wil nou niet zoveel mogelijk genieten van de verlichting met zo min mogelijk kosten? Het is immers de meest gezellige tijd van het jaar.

Misschien maak je je zorgen of je verlichting de soms ruige weersomstandigheden kunnen doorstaan. Het komt immers regelmatig in de decembermaand voor dat het stormt, hard regent of sneeuwt. Onze buitenverlichting is van zodanige kwaliteit gemaakt dat deze water- en winddicht is en niet gaat roesten, wanneer het voor lange tijd buiten hangt. Al eerder in dit artikel staat vermeld dat onze verlichting bestaat uit LED lampjes, die van duurzaam materiaal zijn gemaakt en daarmee tegen een stootje kunnen.

Ten slotte staat ook de veiligheid van onze verlichting in een hoog vaandel. Het brandgevaar van LED verlichting is kleiner dan bij andere soorten lampen, omdat LED lampjes als het ware niet ‘warm’ worden. Ondanks het warme effect wat de LED verlichting geeft, zijn de lampjes ontwikkeld uit een techniek waarbij op een koele manier licht wordt geproduceerd. In tegenstelling tot andere lampen, die flink heet kunnen worden, zal LED verlichting nooit echte warmte uitstralen. Tegenwoordig bestaat vrijwel alle kerstverlichting uit LED lampjes , mede dankzij de verhoogde veiligheid die het met zich meebrengt.

Doeleinden ijspegels verlichting

Kerstverlichting kan je in principe op iedere plek ophangen. Men kan ijspegelverlichting gebruiken voor de gezelligheid in en rondom huis, waardoor iedere dag genoten kan worden van een gezellige winterse sfeer. Bovendien heeft de buitenverlichting ook nog als voordeel dat je op waardering kan rekenen van nabije buurtbewoners. Het is immers altijd een leuk initiatief om bij te dragen aan de kerstsfeer in de buurt. Bovendien zal het voorkomen dat buurtbewoners jouw idee opvolgen en ook verlichting ophangen, waardoor er in de gehele buurt een gezellige sfeer zal ontstaan.
Ook warenhuizen, winkelcentra en bedrijven gebruiken kerstverlichting om zichzelf goed in beeld te brengen. Immers, panden die voorzien zijn van kerstverlichting zullen mensen eerder bezoeken vanwege de warmte en sfeer die wordt uitgestraald tijdens donkere winterdagen. Met ijspegelverlichting valt een pand in de positieve zin op, waardoor klanten een prettige sfeer ervaren tijdens het doen van de kerstinkopen.

Regel je verlichting op afstand met de Twinkly app
Ben je nog op je werk en wil je niet in een donker huis thuiskomen? Of heb je een bedrijfspand en wil je die vóór openingstijd al helemaal in de kerstsfeer hullen? Dat is mogelijk met de Twinkly app! Deze app bezit een slimme technologie waarmee je naar eigen wens elk lampje kan instellen. Zo kan je je eigen persoonlijke kerstsfeer creëren vanaf je telefoon. Met behulp van verschillende ontwerpen kan je onder andere de helderheid en effecten van je verlichting aanpassen, waardoor het plezier in je verlichting alleen maar groter wordt. Daarnaast kan je zelfs de verlichting laten meebewegen op het ritme van je favoriete kerstmuziek.

Gerelateerde artikelen

Een klein zaaltje huren in Rottedam bij t Manneke

Waarom een boekhouder inschakelen als ondernemer?

Reputatiemanagement of crisiscommunicatie? Kies voor een betrouwbare partner!