• In de juiste richting met uw schotel en ontvangstkop?

  In deze gids leggen wij u kort uit wat een satfinder is en waar het voor bedoelt is. Bent u al bekend met meet apparatuur voor schotels en LNB’s? Dan kunt u alsnog iets leren van deze gids. Namelijk de beste en goedkoopste locatie om uw satfinders te kopen.

   

  De juiste satelliet vinden met een satfinder 

  Televisie kijken via de schotel is zeer populair. Helaas krijgen wij nog steeds vaak vragen over de werking van satelliet televisie en over het vinden van de juiste signalen. Dit is niet altijd even makkelijk. Helaas kunt u dit ook niet zomaar even handmatig doen. Gelukkig zijn hier hele mooie en hele handige ‘gadgets’ voor. Satfinders van de grootste merken en in alle soorten en maten. Voor een wat kleiner budget of voor de echte professional die er regelmatig op uit moet om schotels te installeren. Welke dat zijn en hoe deze precies werken leggen wij u graag uit.

   

  Meet apparatuur

  Het juiste signaal vinden doet u via een zogeheten satfinder. Hier zijn overigens meerder namen voor en deze verschillende benamingen worden vaak als synoniem gebruikt. Zo kent u ze misschien wel als satelliet meter, satelliet finder, satmeter of gewoon satelliet meet apparatuur. Het idee is hetzelfde. Een apparaatje waarmee u de locatie van de gewenste satelliet kunt vinden. Zo kun u gemakkelijk het juiste, heldere signaal ontvangen.

   

  Digitale satfinder

  Tegenwoordig zijn er ook digitale satfinders. Deze uitgebreide apparaten komen in alle soorten en maten. Zo heb je een complete set met koffer en al voor de echte professional of een kleine kit met kompas. De satfinder uit het duurdere segment komen vaak met LCD schermen waarop uitgebreide informatie wordt getoond over uw signaal. Het perfecte signaal vinden is dan natuurlijk een eitje. Ook zijn ze soms voorzien van een HDMI aansluiting waardoor u direct op uw satelliet meter uw beeld kunt bekijken en testen. Ideaal dus maar wel met een klein prijskaartje. Gelukkig kunt u bij electro-sat vaak profiteren van de mooiste aanbiedingen en hebben ze naast de acties bijna altijd al de laagste prijs.

   

  Satellieten meten is weten

  Gelukkig hoeft u uw schotel niet vaak te verstellen. Als deze eenmaal staat en werkt dan heeft u er bijna geen omkijken meer naar. Maar wat als u het dan toch moet verplaatsen? en wat als u te maken heeft met heftig weer en wind die mogelijk de schotel en LNB (ontvangstkop) kunnen beïnvloeden? Dan is het altijd handig om zo’n satfinder in huis te hebben. Wilt u meer weten? Kijk voor meer informatie en voor de beste prijzen op electro-sat.nl.

  https://www.electro-sat.nl/

  Categories: Electronica en Computers

  Tags: , , , , , , ,

  Comments are currently closed.