• Imkerkleding

  2binsite

  Alle Imklerkleding koopt u bij het Honingmagazijn

  Als imker weet u als geen ander hoe belangrijk het is om veilige imkerkleding aan te trekken. U wilt natuurlijk te allen tijde voorkomen dat de bijen onder uw kleding terechtkomen en u zullen steken. Met onze speciale imkerkleding kunt u beschermt uw bijen en honing verzorgen. Als beginnende imker hebben we een speciaal starterspakket, basis of luxe.

  De complete imkeruitrusting

  De totale imkeruitrusting is als volgt: een losse kap, lederen of normale handschoenen, een bijenjack (Engels model), een imkerjack, een kinderjack voor uw (klein)kinderen, een kap met ronde hoed en een bijenveger.

  Bijenkasten: houten en kunststof

  Het Honingmagazijn heeft een diverse collectie van houten en kunststof bijenkasten. De meeste bijenkasten worden van hout gemaakt, maar kunststof bijenkasten zijn steeds meer in opkomst. Dat komt, omdat kunststof fijn en duurzaam materiaal is. Het gaat langer mee dan hout, kunststof is weerbestendiger en een kunststof kast is lichter in gewicht. Een ander voordeel is de zeer goede isolering, daardoor blijft de temperatuur constant en wordt de varroa druk verlaagd.

  Houten bijenkasten blijven voor veel imkers nog steeds de favoriet. Hout is ook duurzaam en kan ook goed tegen elke type weer. Voornamelijk red cedar hout wordt gebruikt om houten bijenkasten te maken. Het is geen zwaar hout en het rot niet zo snel. Houten bijenkasten hebben weinig onderhoud nodig en hoeft ook niet geverfd te worden.

  Het Honingmagazijn: voor alle imkerbenodigdheden

  Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn is een speciale webshop voor imkers en honingliefhebbers. Hier vindt u alle imkerbenodigdheden die u nodig heeft om voor uw bijen te zorgen.

  https://honingmagazijn.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.