• Humidor kopen voor in uw ruimte thuis

  2binsite

  Humidor kopen voor in uw huis

  De humidors van tegenwoordig zijn het recept van bijna maatwerk. Een betaalbare humidor welke past bij u interieur, dat is haalbaar dankzij het grote assortiment in ons aanbod.

  Maatwerk

  Voor elk interieur en smaak is er een antwoord in het aanbod van humidors. Maatwerk wordt op die manier beantwoord door met vele verschillende modellen en houtsoorten te werken. Op die manier is er altijd een humidor welke in de smaak valt bij de toekomstige eigenaar. Klanten vragen vaak hoeveel sigaren in de humidor kunnen. Wij antwoorden dan vaak met de optie om de sigaar direct te vullen zodat we weten hoeveel van de favoriete sigaren en modellen de humidor kan bewaren. Op die manier weet de klant direct hoe de ruimte in huis maximaal benut wordt met de juiste humidor en uitstraling.

  Trends en stijlen

  De ontwerpers van de humidors brengen geregeld nieuwe modellen uit of veranderen bestaande modellen door aanpassingen uit te voeren. De ontwerpers volgen uiteraard de trends op het gebied van interieur en humidors op. Momenteel zijn bijvoorbeeld de zwarte keukens erg gewild. Ook in combinatie met soorten hout. Beiden zijn uiteraard veel terug te vinden in de verschillende soorten humidors. Daarnaast is zwart en hout zeer van toepassing voor een luxueuze uitstraling in combinatie met sigaren en andere luxe rookaccessoires zoals aanstekers en knippers. Overigens is het ook stijlvol en van deze tijd om stijlen te mixen. We hebben bijvoorbeeld ook een humidor uitgevoerd in steen welke besteld kan worden op maat. Minimalisme is ook erg in trek bij onze klanten voor humidors. Strak en zwart is dan de boodschap. Ook hier zijn voldoende humidors in te vinden.

  Contact

  Bij het adviseren naar de meest geschikte humidor staat 1 van de medewerkers u graag tegemoet. Als u besluit om naar de winkel te komen zal u uitgebreid te woord worden gestaan. Het is ook mogelijk om een afspraak voor een specifiek uur te maken zodat u alle tijd en ruimte krijgt voor de juiste keuze te maken. U kunt dan alle vragen stellen welke u wenst en de humidor vullen met mooie, longfiller sigaren uit de hele wereld.

  Degelijkheid 

  We hebben het altijd over kwaliteit als we over degelijkheid spreken. Alle humidors worden gecontroleerd voordat ze bij de klant thuis afgeleverd gaan worden. Deze tussenstap zorgt ervoor dat de klant nooit een humidor thuis krijgt waarbij een probleem is. Uiteraard komen er bijna nooit problemen voor bij humidors, maar het is onze taak daarvoor te zorgen.

  Betaalbaar

  Tot slot blijft het voor ons belangrijk de beste prijzen aan te bieden voor de humidors. Service, prijs en kwaliteit is waar wij voor staan. Niet voor niets zeggen wij altijd: ‘Kwaliteit is een keuze’. Wij zorgen voor de beste service en prijs, u mag bepalen welke humidor u graag zou willen aanschaffen. Het geheim van onze succes is dat we een laagdrempelige winkel hebben gecreërd met vriendelijk personeel in een aangename sfeer. De juiste humidors met de juiste prijssetting doen de rest. 

  https://www.humidorkoning.nl

  Categories: Huishoudelijk

  Tags:

  Comments are currently closed.