• Hulp bij de renovatie van de trap

  Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen, ziet het er vaak nog helemaal niet zo uit als je het in gedachte hebt. Iedereen heeft een andere smaak en zal om die reden nooit hetzelfde interieur hebben als jij. Hoewel het meubilair uiteraard met de verhuizer mee gaat naar een nieuw huis, zullen er altijd een aantal elementen in het huis blijven, waar je als nieuwe bewoner iets mee aan moet. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, die je niet helemaal opnieuw zal plaatsen als deze er nog goed uit ziet. De trap daarentegen kan wel een opknapbeurt gebruiken. Maar ja, hoe realiseer je dat? Ook al ben je aardig handig, het blijft toch een enorme klus die niet zo snel geklaard is.

  Gelukkig heeft Lamiwood voor alles een oplossing wanneer het aankomt op traprenovaties. Geen enkele trap is hetzelfde, maar het type trap is toch vaak een standaard maat. Neem maar eens de molenaarstrap naar de vliering of de wenteltrap, die vaak voorkomt in kleinere huizen. Hoewel de trappen niet exact hetzelfde zijn, vallen ze wel in dezelfde categorie. Heb jij geen twee linkerhanden en zou je graag wat kosten willen besparen op de traprenovatie? Bekijk dan de trapbouwpakketten van Lamiwood voor standaard traptypes. Alle bouwpakketten zijn inclusief trapleuning en bevatten een handige instructie om jou te helpen met de renovatie.

  Is jouw traprenovatie ingewikkelder vanwege een bijzondere Balustrade? Lamiwood adviseert graag over de mogelijkheden met balustrades. Wij kunnen deze op maat maken, zoals een balustrade met gedraaide balusters. Door onze kennis en ervaring weten wij precies hoe deze op jouw wensen aan moeten sluiten. Zou je graag de traprenovatie door ons uitgevoerd willen zien? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met jou meedenken over de mogelijkheden en bespreken welke acties er op ons te wachten staan.

  https://www.lamiwood.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: ,

  Comments are currently closed.