• Huis voorjaarproef maken met tips van de loodgieter

  2binsite

  Het voorjaar komt steeds dichterbij, dus het is belangrijk een aantal zaken te regelen. In de winter maken we veel aanpassingen aan ons sanitair en onze huizen om te voorkomen dat zaken verslijten. Met het begin van de lente in het vooruitzicht is het tijd om ons huis voor te bereiden op de stijgende temperaturen. Loodgieter Rotterdam heeft hier een aantal tips opgesteld met de belangrijkste punten:

  1. Isolatie: Om te voorkomen dat leidingen bevriezen en lekken of barsten, voegen de meeste huiseigenaren extra isolatie toe aan hun binnen- en buitenleidingen. Wanneer de temperatuur begint op te lopen, wordt deze isolatie overbodig en kunt u deze op uw gemak verwijderen. Het is mogelijk om volgend najaar dezelfde kraanafdekkingen te gebruiken.
  2. Controleer op lekken: Terwijl de eigenaar het isolatiemateriaal van de kranen of leidingen verwijdert, raden we u aan deze te controleren om schade te voorkomen die lekken zou kunnen veroorzaken. Als een pijp een scheur heeft of er roestig uitziet, is het tijd om contact op te nemen met onze goedkope Loodgieter Rotterdam voor reparatie of vervanging.
  3. De boiler: U heeft de temperatuur van uw boiler zeker verhoogd bij het koude weer de afgelopen winter? Als vuistregel raden wij aan om de boiler van uw huis op 120 graden te laten staan. Het verhogen van de temperatuur van uw boiler boven de aanbevolen instelling kan brandwonden veroorzaken en kan ook de levensduur van uw boiler verkorten. Als u de temperatuur verlaagt, controleert u dan tegelijkertijd uw boiler op tekenen van corrosie of lekken. Controleer uw boiler op lekken, roest of roet. Als u tekenen van nood ziet, neem dan contact op met onze loodgieter voor een check. Onthoud dat boilers maar ongeveer 10 jaar meegaan. Als uw boiler een ouder apparaat is, overweeg dan om deze elk jaar door een professional, zoals Loodgietersbedrijf Rotterdam, te laten afstellen.

   

  Loodgietersbedrijf Rotterdam

  Controleer de kraan in de keuken en badkamer op lekken. Het bespaart u water en geld. Zorg ervoor dat u filters op elke afvoer heeft. Dit is om haar, zeep en andere stoffen te vermijden die uw afvoer kunnen verstoppen. Controleer uw toilet op lekken. Een snelle en goedkope manier om dit te doen, is door een paar druppels kleurstof in uw toilettank te doen. Als er een lek is, komt de kleurstof binnen een half uur in de pot terecht. Controleer terwijl u bezig bent de pot op scheuren of lekken. Controleer uw toilet om er zeker van te zijn dat deze goed werkt. Als u de hendel moet vasthouden of schudden, moet u de delen van het toilet vervangen die verantwoordelijk zijn voor het doorspoelen. Ze zijn niet duur en besparen u geld op uw waterrekening. Reinig ten slotte uw douchekop met azijn om minerale afzettingen te verwijderen die mogelijk verstopt raken. Neem een ​​zakje en vul het met witte azijn. Plaats het op de douchekop en wikkel er een paar dikke elastiekjes om die de zak aan de douchekop bevestigen. Laat het 24 uur zitten en de minerale afzettingen zouden moeten afbreken, waardoor uw douche schoon blijft.

  Wij zijn Loodgietersbedrijf Rotterdam en experts in alle sanitair- en afvoerdiensten. Als u vragen heeft over het voorbereiden van uw sanitair en huis op de warmte van de lente, aarzel dan niet om ons te contacteren.

  https://loodgieter-rotterdam.nu/

  Categories: Huishoudelijk

  Tags: ,

  Comments are currently closed.