• Huis-site, de plek vol blogs over wooninspiratie!

  Een nog voor vele onbekende website op het internet is de woonblog-website genaamd Huis-site.nl. Dit is dé plek vol blogs over wooninspiratie lifestyle, interieur- en tuintips. Kortom, hier kun je alles vinden wat met wonen en je tuin te maken heeft. Ben je nieuwsgierig neem dan zeker een kijkje op de website! 

  Soorten artikelen

  Zoals eerder benoemd zijn er op huis-site meerdere artikelen te vinden. Zo kun je artikelen vinden in de onderwerpen:

  – Interireur

  – Lifestyle

  – Tuin

  – Wooninspiratie

  Al deze onderwerpen zijn nog verder te verdiepen in subcategoriëen uiteraard. Een leuk onderwerp waar Huis-site zich ook mee bezig houdt is upcycelen. Niet te verwarren met recyclen. Upcycling is een manier van recycling waarbij je het oude product na verwerking een betere kwaliteit geeft. Een onbruikbaar product wordt verwerkt tot een nieuw product dat meer waarde heeft dan daarvoor, zoals een nieuwe tas van oude denim of een oude kleerhanger verwerken naar een kapstok. Een leuk artikel is onlangs geschreven door één van de tekstschrijvers van Huis-site. Het artikel gaat over 15 inspirerende interireurs met upcycle design ideeën. 

  Artikelen plaatsen op Huis-site.nl

  Huis-site biedt andere ook de mogelijkheid om zelf een leuk artikel te plaatsen. Uiteraard zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden zoals de tekst mag nog niet ergens anders gepubliceerd zijn. We willen uiteraard geen dubbele content online hebben! Ook moet de tekst en inhoud informatief en interessant zijn; geen plat marketingpraatje dus! Tot slot moet het artikel een minimale lengte van 400 woorden hebben en moet het artikel in correct Nederlands geschreven worden. 

  Heb je nou zelf een leuk artikel? Wees niet bescheiden en stuur het artikel op. Dit kan via de website zelf. Bovenaan de pagina vind je een mogelijkheid om jouw artikel op te sturen. 

  Een ander alternatief voor blogplaatsingen zijn: huismettuin.nl & blog-site.nl

  https://www.huis-site.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.