• Hoe lang duurt het voordat je online succesvol kan zijn?

  2binsite

  Hoe lang het duurt voor je online succesvol kan worden ligt echt heel erg aan de branche waarin je wilt gaan beginnen, hoeveel kennis je zelf hebt, of je samen gaat werken met een online marketing bureau, hoeveel tijd je hebt en hoeveel je van plan bent te gaan investeren. Buiten deze zaken is het ook belangrijk om te kijken hoe je een gezonde verhouding kan realiseren van korte termijn marketing en langere termijn marketing.

  Korte termijn marketing en langere termijn marketing

  Tuurlijk wil iedereen op een korte termijn zoveel mogelijk bereiken, maar vaak is korte termijn marketing prijzig. Denk bijvoorbeeld aan Google Ads. Dit kan echt wel opleveren, alleen is organisch gevonden worden altijd goedkoper. Het voordeel van Google Ads is dat het direct resultaat oplevert en dat is bij organisch gevonden worden niet. Dit kan soms wel eens jaren duren ‘als je veel concurrentie hebt’. Dus in het begin moet je hier veel tijd en geld in investeren en dat verdien je later pas terug.

  Zorg dus voor een goede verhouding als het gaat om SEO en SEA. Door een goede verhouding zorg je dat je direct resultaat bereikt en ben je ook aan de toekomst aan het werken door op SEO vlak te investeren. Buiten dat versterkt SEO SEA en andersom.

  Nu hebben we het alleen nog maar gehad over zoekmachine marketing, maar er zijn natuurlijk meerdere manieren om online je doel groep te bereiken.

  Social media voor de korte termijn marketing

  Zoals hierboven staat omschreven wil iedereen zo snel mogelijk resultaat op het moment dat ze een onderneming starten. Als niemand bekend is met jouw bedrijf, dan is het interessant om op branding in te zetten. Als je korte termijn marketing in wil zetten wat ook een beetje betaalbaar is, dan is het gebruik maken van de social media kanalen zeker de moeite waard. Vaak als je een beetje handig bent kan je een hoop zelf.

  Je kan veel informatie online vinden, maar je kan ook altijd in gesprek gaan met een marketing bedrijf die zich specialiseren in social media adverteren en social media marketing. Je kan kiezen om het uit te besteden of een masterklas te volgen aangepast op jouw niveau. Vaak is één masterklas niet genoeg en kan je een soort van 10 strippenkaart kopen om op gewenste moment bijgestaan te worden door social media specialisten.

  https://allinone-media.nl

  Categories: Marketing

  Tags: , , , , , ,

  Comments are currently closed.