• Hoe hou ik het langer vol?

  Hoe hou ik het langer vol is een populaire zoekterm op google. Natuurlijk is dit voor elke man erg cruciaal. Je wilt natuurlijk goed in de slaapkamer presteren, gezien geen 1 relatie meer vanzelfsprekend voor altijd zal aanhouden. Wij hebben daarom na lang onderzoek een hele hoop geleerd. Onderstaand gaan wij jou voorzien van handige tips en tricks. Je leert hoe je het voortaan veel langer vol kan houden.

  Oorzaak dat je het niet lang genoeg vol kan houden:

  Door het internet is het beeld van hoe lang je het als man minimaal moet kunnen volhouden van een prive aangelegenheid tot wereldnieuws ongeslagen. Hierdoor wil zowel de man als de vrouw het veel en veel langer doen. Ben je in principe gezegend met een heel veel gevoel in de eikel dan ben je in principe ook vervloekt. Je zult sneller richting die momenten gaan, waarin het kantje boord wordt. Kun je het vervolgens nog kort volhouden dan is dit een godsgeschenk en anders kom je klaar en is de pret al snel over. Kortom dit is de hoofdoorzaak dat jij vind dat je het niet lang genoeg kan volhouden.

  Indien je zelf weinig tot niet met jezelf speelt dan worden de edele delen bij intiem contact veel sneller tot een hoogte punt gebracht. Wil je het dus langer volhouden dan zul je ook wat alone time moeten regelen.

  Ook is de vrouw van tegenwoordig steeds sportiever en voeren ze allerlei bekkenbodemspieren oefeningen uit. Hierdoor wordt de wrijving krachtiger waardoor de man wederom het macht over zijn spier zal verliezen.

  De oplossing zodat je het voortaan veel langer vol kunt houden!

  Door te zorgen dat je minder snel tot een hoogtepunt komt. Dan kun je wel het `denk aan je oma` trucje gebruiken. Echter is het veel effectiever om het kwaad namelijk de gevoeligheid van het topje te verminderen. Neem je bijvoorbeeld Melite Delay Gel dan zorg je ervoor dat je LID minder gevoelig wordt. Hierdoor kun je het veel langer volhouden tot ieders plezier.

  Lees meer over Delay Gel

  http://melitedelay.nl/

  Categories: Gezondheid

  Tags:

  Comments are currently closed.