• Hier moet je op letten bij het aanschaffen van een vrieskast voor je horecazaak

  2binsite

  Wanneer je een restaurant of een eetcafé hebt is een vriezer onmisbaar. Met een vrieskast kun je producten en voedsel waren beter bewaren en opslaan. Daarbij is een vrieskast ook onmisbaar voor het bewaren van ijs. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je een vrieskast wilt gaan kopen. Gelukkig heb je een enorme keuze bij verschillende winkels. Zo heeft horecawebstore.nl een groot assortiment horeca vrieskasten.

  Let op de omgevingstemperatuur

  Als het in de omgeving van de vrieskast erg warm wordt, heeft de vriezer zelf er ook moeite mee om op temperatuur te blijven. Het kost de vriezer zo veel meer energie om koud te blijven. Daarbij zou het kunnen dat je, als de vriezer in een warme omgeving staat, een vriezer nodig hebt die draait op een aparte aggregaat. 

  Ruimte en capaciteit

  Let op hoeveel ruimte je in je keuken hebt voor een vriezer of vrieskast. Je kunt geen enorme vriezer in je keuken plaatsen als daar geen plek voor is. Meet daarom eerst het formaat op van de plek waar de vriezer komt te staan, zo weet je hoe groot je vriezer mag zijn. Als het formaat van de vriezer die je nodig hebt niet in je keuken past, kun je er ook voor kiezen om de vriezer in een andere ruimte te plaatsen. Je moet dan misschien wel steeds op en neer lopen van de keuken naar de vriezer, maar je hebt dan wel genoeg ruimte voor alle producten die je op moet slaan.

   

  Ook het bepalen van de juiste capaciteit van je vriezer is een uitdaging, maar het is wel iets waar je absoluut rekening mee moet houden. Ga eens na welke producten je in je vrieskast allemaal kwijt wilt en hoeveel ruimte dit ongeveer op zal nemen. Kies altijd een vrieskast die iets groter is dan je nodig denkt te hebben. Zo weet je zeker dat je, ook in in de toekomst, goed zit. 

  Duurzaamheid

  Een vrieskast staat dag en nacht aan en kost daarom veel energie. Kies daarom voor een vriezer die enigszins energiezuinig is en die geen stroom slurpt, dan ben je namelijk binnen no-time enorm veel geld kwijt aan het energieverbruik van je vriezer. 

   

  Categories: Zakelijk

  Comments are currently closed.