• Het uitbreiden van de groepenkast

  2binsite

  Misschien de belangrijkste component van jou elektriciteit is de groepenkast. Vanuit de groepenkast wordt alle elektriciteit die binnenkomt verdeeld over alle groepen en apparaten in huis. Omdat de groepenkast zo belangrijk is is het ook belangrijk deze goed te onderhouden want al gauw kunnen hier meerdere complicaties in optreden. Elektricien Louwmans heeft alle kennis omtrent groepenkasten en staat 24/7 voor u klaar met deskundige hulp.

  Onderhouden

  Om regelmatig naar je groepenkast te laten kijken door een gespecialiseerde elektricien van Louwmans kunnen veel complicaties al opgelost worden en in veel gevallen voorkomen worden. Helaas is kortsluiting niet altijd te voorkomen. De elektricien kijkt bijvoorbeeld naar veroudering van de gehele meterkast maar ook naar de bekabeling.

   

  Het wordt sterk aangeraden door elektriciens om zelf niet werkzaamheden aan de meterkast te verrichten. Mensen die geen cursussen hebben gedaan voor elektrotechniek beschikken niet over alle nodige kennis om hier veilig mee aan de slag te gaan.

  Uitbreiden van de groepenkast

  De meest voorkomende complicatie is stroomstoring door overbelasting. Als je al kijkt naar je keuken zullen er waarschijnlijk al 5 apparaten aangesloten zijn in stopcontacten, wanneer deze allemaal zijn aangesloten op 1 groep, kan deze groep het niet meer aan. 

   

  Als u naast de huidige apparaten nog meer grootgebruikers wilt gaan gebruiken is het nog noodzakelijker om uw groepenkast uit te breiden. Door de elektrische apparaten goed te verdelen over de verschillende groepen in de groepenkast is er minder kans op overbelasting. Overbelasting is een mogelijke oorzaak van kortsluiting en brand. Op het moment dat je overbelasting tegen gaat is de kans minder groot op kortsluiting. Laat een elektricien hiernaar kijken en zonodig aanpassen. Het zou zonde zijn als er door overbelasting brand ontstaat.

  Elektricien Louwmans

  U kunt 24/7 bij Elektricien Louwmans terecht met al uw vragen of klusjes. Door de 24/7 spoeddienst bij storingen kunnen ze altijd snel bij u op locatie zijn.

   

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.