2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het magazijn onderhouden

Veel bedrijven hebben dagelijks te maken met een stortvloed aan orders en spullen die binnenkomen. Om dit proces op een efficiënte manier te laten verlopen is het verstandig om een magazijn te hebben waar spullen tijdelijk of voor langere tijd opgeslagen kunnen worden. Een magazijn zorgt ervoor dat alle inventarisatie van het bedrijf netjes geordend en gestapeld ligt opgeslagen. Meestal zijn de locaties met producten van het magazijn ook digitaal in te lezen en te controleren.

Heftrucks en reachtrucks

Om de spullen in en uit het magazijn te halen, wordt er meestal gebruikt gemaakt van hulpmiddelen. Heftrucks en reachtrucks zijn zulke middelen. Hiervoor dient een apart certificaat behaald te worden, zodat de gebruiker ervan de veiligheid van het magazijn en de mensen daar kan waarborgen. Ook zijn heftrucks en reachtrucks niet voor iedereen weggelegd. Je moet vertrouwen in je eigen kunnen hebben en altijd alert zijn. Reach- en heftruckchauffeurs kunnen pallets met goederen op verschillende hoogtes in het magazijn liften en uitgaande goederen van de stellingen halen. Let als medewerker altijd op wanneer je in de buurt van een heftruck of reachtruck bent. Dit wordt ook verwacht van de bestuurder.

Gebruikte heftrucks gebruiken

Heftrucks en andere hulpmiddelen kunnen duur in de aanschaf zijn. Soms is de noodzaak voor een heftruck echter groot om het bedrijfsproces te bevorderen. Als je toch nog kosten wilt besparen, maar wél verzekerd wilt zijn van betrouwbare en degelijke apparatuur, dan is het mogelijk om gebruikte heftrucks aan te schaffen. Van elektrische heftrucks tot aan LPG en diesel trucks. De gebruikte heftrucks worden ondervonden aan een uitgebreide technische inspectie. Daardoor is de veiligheid nooit in het geding en kun je met een gerust hart een gebruikte heftruck aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Hoe vind je de juiste steiger voor je klus

Ayahuasca voor vermindering van pijn

Outplacement

Outplacement is maatwerk

Vertaling Nederlands Chinees

Wat doet een outplacement- of re-integratiebureau