2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Goedkope webhosting

Goedkope webhosting voor ondernemers

Goedkope webhosting is iets waarover wordt gesproken, maar vaak wordt ten onrechte als iets anders beschouwd. Dus, wat is het precies? In wezen is het net wanneer een organisatie u toegang geeft tot openbare servers die alle bestanden hosten waaruit uw site bestaat. Er zijn veel verschillende soorten goedkope webhosting en er zijn veel manieren waarop u er een kunt vinden die past bij uw behoeften.

 

Een manier om goedkope hosting te krijgen, is door gedeelde hostingplannen te gebruiken. Dit zijn plannen waarbij er maar één server is die veel sites host. Deze plannen zijn ideaal voor sites die regelmatig gecontroleerd moeten worden en waarvoor veel middelen nodig zijn. Gedeelde hostingplannen worden vaak aangeboden door webhostingbedrijven met een zeer groot klantenbestand.

 

Een andere optie is om u aan te melden voor een reseller-hostingplan. Dit betekent dat u de servers van een ander bedrijf gebruikt om uw sites te hosten. In ruil daarvoor kunt u uw eigen gepersonaliseerde bedieningspanelen aanbieden en kunt u ook veel extra services en functies aanbieden. Als u veel verkeer nodig heeft, kunt u kiezen voor een virtual private server. U moet hier echter niet mee akkoord gaan, tenzij u zeker weet dat u het toegenomen verkeer aankan.

 

Een andere manier om een goedkope webhostingservice te krijgen, is door een reseller-webhostingservice te gebruiken die een eenmalige vergoeding voor het hele account biedt. De wederverkoper is in feite de tussenpersoon en geeft de verantwoordelijkheden voor klantenondersteuning en onderhoud door aan een ander bedrijf. Bij dit type regeling betaalt u de eerste 12 maanden geen kosten en daarna moet u maandelijks voor de dienst betalen. Er zijn ook bedrijven die klaar staan om u kortingen te geven als u meer dan één website koopt met hetzelfde account. De klantenservice is like-for-like, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

 

Een derde alternatief dat u kunt nemen, is u aanmelden voor een goedkope service. Dit is een ander type betaalbare webhostingservice. Zoals de naam al aangeeft, is namecheap een service waarmee u meer dan één website op één account kunt hosten. Omdat het slechts ongeveer $ 10 per maand kost om één website te hosten, is het logisch om voor deze optie te kiezen.

 

Last but not least is de beste en meest populaire optie om je aan te melden bij WordPress. WordPress is een open source contentmanagementsysteem en het populairste blogplatform op internet. Als je een CMS wilt gebruiken, is WordPress een goede keuze. U kunt al een WordPress-site vinden voor slechts $ 2 per maand. U kunt ook onbeperkte thema’s, onbeperkte plug-ins en onbeperkte kleuren en achtergronden krijgen om uw site precies zo aan te passen als u wilt.

Meer info op EIGEN-DOMEIN

Gerelateerde artikelen

Internet en TV pakket steeds vaker gekozen

Millennial Club levert prachtige diensten

Wie is Myron Koops?

Your Business Online voor al je zakelijke social media

Hoe pak je het snelst je reiskoffer in?

Internet Vergelijken is heel makkelijk geworden!