• Goede taxi in Nijmegen

  Voor mijn werk ben ik veel onderweg. Met het openbaarvervoer of met de taxi. Op deze manier kan ik te alle tijden door werken. Zelf kom ik uit Nijmegen en ik heb ik al een aantal taxibedrijven gehad. Het taxibedrijf waar ik de beste service ervaar is Taxi Nijmegen D.T.C.

  Goede service

  Ik hoef nooit lang te wachten op een taxi bij D.T.C binnen 10 á 15 minuten staat de auto altijd voor mij klaar. Wat je kunt verwachten van de Taxi Nijmegen D.T.C is: • Er is geen instaptarief, eerste aanslag of voorrijkosten; • Je kan betalen met de pin, creditcard of op rekening; • Ze zijn 24/7 bereikbaar; • Scherpe tarieven tot wel 50% korting. Het fijnste is, dat ik gewoon kan door werken.

  Taxi naar Schiphol

  Laatst moest ik met een Taxi vanuit Nijmegen naar Schiphol hebben. Normaal zijn deze ritten super duur. Maar Taxi Nijmegen D.T.C heeft hier een vast tarief voor, waardoor je niet voor verassingen komt te staan. Je kan een taxi online maar ook telefonisch reserveren.

  Diverse diensten

  Naast zakelijk vervoer houdt Taxi Nijmegen D.T.C zich ook bezig met particulier, groeps- en ziekenvervoer. Ze hebben alle services in huis, waardoor jij altijd van A naar B gebracht kan worden.

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.