• Goede Pianoles naar uw wens

  2binsite

  In Oldenzaal wordt pianoles aangeboden. Je muziekdocent komt bij je aan huis dus je hoeft nergens heen te reizen. Daarnaast voel je je in je eigen huis waarschijnlijk meer op je gemak dan op een andere locatie. Onze Pianoles in Oldenzaal is voor iedereen en voor alle leeftijden. Zelfs als je 50 bent en je hebt de droom om piano te leren spelen, ben je van harte welkom! Ook als je nog vrij jong bent kun je les krijgen. De nummers die je zult leren zullen onder andere afhangen van je niveau en leeftijd. Al moet je eerst de basis onder de knie krijgen natuurlijk. Daar hoort ook theorie bij!

  Voordelen van pianolessen

  Piano spelen is goed voor je brein en kan bijdragen aan een goede motoriek. Je traint namelijk je hersenen om twee dingen tegelijk te doen. Je concentratie kan er ook nog eens beter van worden. Heb ik je al overgehaald om op piano les te gaan? Daarnaast staat een piano natuurlijk ook prachtig in je woonkamer. Als je hem elke dag ziet is de kans ook groter dat je sneller nog even oefent. Hoe meer je oefent, hoe sneller je het leert! Cliché maar waar, oefening baart kunst. Hoe leuk is het als je zelf een huiskamer concert kan geven voor je vrienden en familie?

  Een creatieve uiting

  Pianospelen heeft ontzettend veel bijkomende voordelen. Naast het feit dat het ontzettend leuk is en je het met veel plezier alleen en met andere kan doen, geeft het ook een hoop rust. Jezelf overgeven aan de piano en met je volle gevoel in de muziek duiken. Je kan je gevoel kwijt en tot een bepaald punt je gevoel uiten in de muziek. Muziek kent geen taal en hoef je niet je gevoel precies in woorden te beschrijven. Soms kunnen de juiste opeenvolging van noten genoeg zijn om je gevoel te beschrijven naar je behoeftes. Dit is voor iedereen anders. Daarin zit de uitdaging je eigen manier te vinden!

   

  Categories: Muziek

  Comments are currently closed.