• Goed verzekerd met de tandartsverzekeringen van Energiek

  Je let goed op je gezondheid. Maar door de drukte van je gezin en carrière is het toch fijn als er een expert is die met je meedenkt. En die expert is Energiek. Energiek is een zorgverzekeraar die zich speciaal inzet voor betere zorg voor vrouwen. Want of je nu een dokter, fysiotherapeut, verloskundige of tandarts nodig hebt: wij staan altijd voor je klaar!

  De tandartsverzekering die bij je past
  Een groot deel van de zorgkosten gaat op aan de tandarts. Je wilt immers een mooi en gezond gebit, en daarvoor is het noodzakelijk om regelmatig een bezoek te brengen aan de tandartspraktijk. Bij Energiek kun je gelukkig een goede tandartsverzekering afsluiten waarmee de kosten al voor 80% gedekt zijn tot een maximum bedrag per jaar. Met deze verzekering krijg je een vergoeding voor bijna alle behandelingen zodat een paar behandelingen je niet meteen op hoge kosten jaagt. 

  Vergoedingen voor je gezin
  Goede gezondheidszorg is niet alleen belangrijk voor jezelf. Bij Energiek houden we dan ook rekening met het hele gezin. Dankzij de orthodontieverzekering van Energiek hebben je kinderen tot de leeftijd van 18 jaar recht op een gedeeltelijke vergoeding voor orthodontie. Dat scheve gebit behoort hiermee direct tot het verleden.

  Ervaar het gemak van Energiek
  Bij Energiek maken we het je graag makkelijk. Daarom kun je je declaraties eenvoudig indienen met de Energiek declaratie app. Binnen een paar minuten heb je de zaken alweer geregeld. Hoe fijn is dat? Daarnaast houden wij je voortdurend op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van gezondheid. En voor die handige informatie betaal je niets extra. Wil jij een zorgverzekering die zich aanpast aan jouw behoeften? En wil je daarnaast ook nog eens profiteren van een scherpe premie? Ga dan snel naar www.energiek.nl en meld je aan!

  http://www.energiek.nl/

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.