• Gezonde Deo – Loveli Deo!

  2binsite

  60 % wat je op je huid smeert, belandt ook in jouw lichaam! Dat is ontzettend veel. En wetende dat er dus veel producten op de markt zijn die ongezonde en schadelijke ingrediënten bevatten, is Linda van Loveli Deo begonnen met het maken van natuurlijke producten. Deze producten zijn niet schadelijk voor de huid, maar verzachten de huid juist!

   

  Aluminium in deo: no way!

  Aluminiumchloorhydraat is een van de meest gebruikte stoffen in deodorants. De Loveli deodorant is de eerste deo zonder aluminium die echt voor de huid werkt. Aluminium in deo is schadelijk en kan ervoor zorgen dat je huidirritaties krijgt. Aluminium vermindert de hoeveelheid zweet door onoplosbare proppen te vormen in de zweetkanalen. Het zweet kan hierdoor niet meer door de klier naar buiten. De Loveli deo zorgt ervoor dat hij de zweetklieren niet blokkeert, maar alleen de geurtjes neutraliseert. 

   

  Hoe werkt de Loveli deo? 

  Elke deo van Loveli bevat Kokosolie en zuiveringszout. Kokosolie zorgt voor een super zacht huidje en heeft een neutraliserende werking. Zuiveringszout, ook wel natriumbicarbonaat, is het ingrediënt wat zo goed werkt tegen geurtjes. Verder zorgen sheabutter en vitamine E dat de huid lekker gevoed wordt. 

   

  Hou hier rekening mee

  De overstap van een deo met aluminium naar de Loveli deo kan ervoor zorgen dat je tijdelijk meer gaat zweten of meer gaat ruiken. De oksels zijn aan het detoxen! Dit is na een paar dagen voorbij. Dan ruik je helemaal niks meer. Er is ook kans op irritatie; je huid moet wennen aan de nieuwe deo. Minder smeren is dan de oplossing en krijg je juist een mooiere huid van de goede ingrediënten. 

  Verder moet je bij het aanbrengen je de deo eventjes laten intrekken. Het kan namelijk zijn dat je even een witte waas ziet, maar deze is na een paar minuten verdwenen. 

   

  Wees lief voor je huid en gebruik alleen de zachtste en puurste ingrediënten. Vind je balans, dan weet je pas hoe mooi je huid écht is!

  Dit artikel is geschreven voor Cotton Spa.

  https://www.cottonspa.nl/collections/lovelideodorant

  Categories: Winkelen

  Tags: ,

  Comments are currently closed.