• Gezond en efficiënt afvallen

  Veel mensen willen graag afvallen, ze weten alleen vaak niet waar ze moeten beginnen. We vertellen je daarom in dit artikel graag wat meer over hoe je makkelijk en efficiënt af kunt vallen. Er zijn namelijk drie stappen bij het afvallen. De drie stappen gaan wij met je doornemen.

   

  Geen suiker en koolhydraten meer

   

  Ons eetpatroon is in de laatste decennia sterk veranderd. We eten veel meer geproduceerd voedsel, over het algemeen bevatten deze geproduceerde producten meer koolhydraten. Deze koolhydraten worden door je lichaam omgezet in suikers. Een witte boterham is daarom zo omgezet tot suiker in je lichaam. Koolhydraten bevatten energie, maar de energie uit koolhydraten wordt heel gauw opgeslagen als lichaamsvet.

   

  De oplossing is daarom weer net zo te gaan eten als dat we honderden en duizenden jaren geleden deden. Toen aten we veel gezonde vetten, veel gezonde groenten en veel minder koolhydraten.

   

  Meer gezonde vetten en groenten

   

  Ons lichaam is gemaakt om gezonde vetten en groenten om te zetten in energie die we nodig hebben om te kunnen overleven. Door het aantal gezonde vetten en groenten in je voeding te verhogen verlies je sneller gewicht zonder echt een vervelend hongergevoel te krijgen.

   

  Probeer op een dag zoveel mogelijk verschillende kleuren groenten te eten. De kleur van de groente geeft aan wat voor voedingsstoffen een stuk groente bevat. Het is daarom aan te raden om zoveel mogelijk verschillende kleuren groente te eten om op die manier zoveel mogelijk voedingsstoffen binnen te krijgen.

   

  In beweging zijn

   

  Vandaag de dag brengen wij onze tijd ongeveer 50% tot 70% van de tijd zittend door. Dit heeft een negatieve invloed op ons gewicht en op onze gezondheid. Probeer in ieder geval altijd even dertig minuten in ieder geval rustig te bewegen.

   

  Je kunt veel bewegen met een lage intensiteit door bijvoorbeeld meer te lopen of te fietsen in je dagelijkse routine. Ga bijvoorbeeld voortaan met je fiets naar werk of parkeer je auto juist eens wat verder zodat je ‘s ochtends en ‘s avonds een goede wandeling maakt.


  Ook kan het handig zijn om een waist shaper of een latex waist trainer te gaan dragen. Hiermee verbrand je sneller en effectiever vet.

  https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.