• Geniet van de beste rimpelbehandelingen bij Van Lennep Kliniek

  De laatste jaren is de vraag naar rimpelbehandelingen sterk toegenomen. Onze levensverwachting ligt tegenwoordig steeds hoger en tijdens het ouder worden willen we er graag zo goed mogelijk uit blijven zien. Daarbij is het tegenwoordig een schoonheidsideaal om zo min mogelijk  zichtbare rimpels te hebben.

  Er zijn diverse behandelingen mogelijk om rimpels te verminderen. Hierbij is het belangrijk dat u een rimpelbehandeling ondergaat in een kliniek met ervaring en goed opgeleide artsen, die weten wat ze doen. Een uiterst bekwame kliniek waar u terecht kan voor verschillende rimpelbehandelingen is Van Lennep Kliniek. In deze kliniek zijn meerdere artsen werkzaam die allemaal de beste opleiding hebben genoten. Iedere arts heeft veel ervaring en gaat alleen voor het allerbeste resultaat. Want het doel van de artsen bij Van Lennep Kliniek is om u mooier te maken en u van uw probleem af te helpen.

  Behandelingen met en zonder injectables

  De rimpels waar men zich het meest aan ergert zijn de rimpels op de bovenlip, de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen, rimpels bij de ogen, rimpels op het voorhoofd en rimpels bij de neus-lippenplooi. Rimpels kunnen op meerdere manieren worden aangepakt. Zo kunt u kiezen uit een rimpelbehandeling met injectables, zoals Botox en fillers. Met fillers worden de rimpels opgevuld waardoor de huid weer een jongere en verfrissende uitstraling krijgt. De fillers die bij Van Lennep Kliniek worden gebruikt zijn veilig en afbreekbaar. Er wordt niet gewerkt met permanente fillers. Bij rimpels die veroorzaakt worden door overmatige spierspanning is een behandeling met Botox het meest effectief.  

  Ook kunt u gaan voor een rimpelbehandeling zonder injectables. De huid wordt vernieuwd middels een schoonheidsbehandeling of massage. U kunt kiezen uit een HydraFacial behandeling, een bindweefselmassage, een laserbehandeling, een SkinCeuticals behandeling en chemische peelings. Deze behandelingen zijn perfect bij fijne lijntjes en putjes.  

  U kunt vrijblijvend een afspraak maken bij Van Lennep Kliniek. Het eerste consult is altijd gratis. Tijdens dit consult kunt u aan de arts aangeven waar u zich aan ergert en wat exact uw wensen zijn en natuurlijk wat voor resultaat u in gedachten heeft. De arts neemt alle tijd voor dit gesprek en bekijkt zorgvuldig welke opties voor u mogelijk zijn. Deze worden met u besproken en samen kunnen jullie een geschikte behandeling bepalen.

  https://www.vanlennepkliniek.nl/

  Categories: Beauty en verzorging

  Tags: ,

  Comments are currently closed.