• Frigo Group is uw diepvries-partner nummer 1

  Familiebedrijf Frigo Group is gespecialiseerd in opslag en vervoer van gekoelde en bevroren levensmiddelen. De medewerkers van dit bedrijf werken punctueel, netjes en verantwoord. Zoekt u een partner voor koeltransport? U bent meer dan welkom aan te kloppen bij Frigo Group.

  Twee locaties voor opslag van uw diepvriesproducten

  Er zijn twee opslagplaatsen op strategische locaties en vandaar uit kunnen uw artikelen vervoerd worden naar binnen- en buitenland. In de vrieshuizen worden onder meer vis, vlees, brood, verse groenten en fruit opgeslagen. Verschillende producten vragen om een verschillende behandeling, zowel op het gebied van opslaan als op het gebied van vervoer.

  Het Frigo Group-team weet exact wat de eisen en beste omstandigheden zijn en handelen daarnaar. Op iedere afdeling gelden strakke en efficiënte schema’s. De klant wordt tijdens elke fase in het proces op de hoogte gehouden. Frigo Group maakt gebruik van Electronic Data Interfacing (EDI). U kunt als relatie zelf orders plaatsen in het Warehouse Management System (WMS). In de dagelijkse praktijk blijkt deze manier van werken effectief én kostenbesparend.

  Kundig koel- en vriestransport

  Geconditioneerd vervoer vraagt om vakmensen met actuele kennis en veel ervaring. Bij Frigo Group vindt u dit soort medewerkers. Zij dragen er zorg voor dat uw levensmiddelen bij temperaturen van +5° tot -26° Celsius worden opgeslagen.

  Frigo Group bestaat al sinds 1973. De firma is destijds opgericht door Hein van Elderen. Hij was van oorsprong boer en had een vernieuwende bedrijfsvoering voor ogen. Optimale duurzaamheid en innovatie waren, en zijn nog steeds, leidende uitgangspunten voor Frigo Group.

  Wilt u op de hoogte blijven van de dagelijkse werkzaamheden, klik dan eens op het blokje ‘nieuws’. En voor een korte schets van de ontwikkelingen die Frigo Group de afgelopen decennia heeft doorgemaakt, kunt u het verhaal onder ‘diepvriesopslag sinds 1973’ lezen. De complete site frigogroup.com is overigens ook in het Duits, Spaans, Frans en Engels te lezen. Als u klikt op een van de vlaggetjes rechts bovenaan op de homepage, wordt alle tekst in een keer vertaald.

  http://www.frigogroup.com/

  Categories: Zakelijke dienstverlening

  Tags: ,

  Comments are currently closed.