2Binsite Artikel Website
Image default
Energie

Fikse besparingen mogelijk met elektrische boilers.

Fikse besparingen mogelijk met elektrische boilers.

Besparen wordt nog steeds niet in 1 adem genoemd met verduurzamen terwijl dat wel degelijk mogelijk is. Verduurzamen kan je namelijk een hoop opleveren. Door gebruik te maken van een elektrische boiler en een elektrische cv bijvoorbeeld. Veel mensen hebben nog altijd de conventionele gasketel hangen. Best gevaarlijk, koolstofmonoxide vergiftiging, een gas lek kan op de loer liggen en nog duur ook… Het is gewoon niet meer van deze tijd… Met een elektrische boiler behoren deze problemen tot het verleden.

Elektrische boilers zijn betaalbaar, hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk zelf aan te sluiten zonder dat er dingen ingrijpend veranderd hoeven te worden. Elektrische boilers zijn inmiddels te koop in alle denkbare soorten en maten, horizontaal of verticaal te plaatsen, plat, rond, wit, zwart of zilver, de keuze is reuze.

Er zijn keuken boilertjes van 5 t/m 15 liter En zeer grote exemplaren tot wel 2000 liter te koop. Wat ook tot de mogelijkheden behoort; plaats er een zwaarder verwarmingselement in, en verwarmen tot 85 graden celcius behoort ineens ook tot de mogelijkheden. Wat nodig is bij bijvoorbeeld de veehouderij om de tanks te kunnen schoonspoelen.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je alle bovengenoemde boilers, maar ook voor elektrische cv’s, zonneboilersets, combi cv’s, doorstroom apparaten, ECO douchekoppen, elektrische kachels en zelfs anti- kalk magneten kun je daar terecht. 

Het merk DAT/Aparici is qua elektrische boilers de goedkoopste. Deze elektrische ketels, gemaakt in Spanje en onderscheidt zich door de hoge energielabels en de scherpe prijzen, maar de kwaliteit is ongekend goed dankzij de 75 jaar aan ervaring. Het is dan ook terecht een A-merk.

 

 

De boilers van DAT bijzonder goed geïsoleerd door gebruik van het allernieuwste soort issolatieschuim. Hierdoor blijft het water in de ketel lang warm, wat resulteert in een lager energieverbruik.

Dus; waar wacht je nog op, ga ook eens iets aan verduuzaming doen en bespaar je zuurverdiende poen!

Ga voor het actuele aanbod naar elektrischeboiler.eu. 

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Geld weggooien? Je zou wel gek zijn…

Koeltechniek? Reken op A-Aircool.be!

Energie vergelijken