• Export Duitsland

  Export Duitsland

  Export naar Duitsland brengt flink geld in het laatje voor Nederland en de meeste bedrijven dat dit doen zijn gewoon MKB bedrijven. Het zijn de kleine ondernemers dat een poging wagen en de Duitse markt op gaan. Er zijn dan ook veel succesverhalen van ondernemers, die dit gedaan hebben.

   

  Exporteren naar Duitsland

   

  Als je een goede product of producten hebt is Duitsland de ideale land, om het naar te exporteren. Het is namelijk een hele grote markt, met meer dan 80 miljoen potentiële klanten. Duitsland ligt ook nog eens heel dichtbij, wat het ideaal maakt voor de export, want dit kun je gewoon met vrachtwagens doen en het zal je niet veel brandstof kosten. Wanneer je een klein bedrijf bent kun je ook gewoon gebruik maken van de post of een koeriersdienst, om de producten te exporteren. SEO Duitsland

   

  Een website opzetten

   

  Voordat je kunt beginnen met export Duitsland, heb je wel eerst klanten nodig. De makkelijkste manier om aan klanten te komen, is het opzetten van een Duitse website. Door het opzetten van een Duitse website kunnen mensen het bedrijf vinden en zullen de klanten naar jouw komen, in plaats van dat jij ze moet gaan zoeken.

   

  Het opzetten van een Duitse website is dan ook niet moeilijk, vooral wanneer je al een Nederlandse website hebt. Je kunt namelijk dan het website vertalen Nederlands Duits, waardoor je gelijk een hoop content hebt. Je moet natuurlijk wel nieuwe dingen op de website plaatsen dat op de Duitsers is gericht. Een vertaalbureau kan je zowel helpen bij het vertalen van je website als je helpen met nieuwe content.

   

  Linkbuilding voor de Duitse website

   

  Wanneer de website eenmaal klaar is en het is in foutloos Duits, dan moet het nog wel gevonden worden. Hiervoor heb je linkbuilding nodig, zodat je in de Duitse Google gaat scoren op de zoekwoorden dat voor jouw van belang zijn. Als je een Nederlandse website hebt, zul je wel bekend zijn met linkbuilding. In Duitsland is de linkbuilding wel net even anders en moeilijker.

   

  Het is daarom ook van belang dat het vertalen naar Duits op de juiste manier gebeurt, want de algoritme van Google pikt dit op. Als er te veel spelfouten of grammatica fouten in de teksten zitten, zul je minder goed scoren in Google. Ook het linkbuilding moet in correct Duits gebeuren en de links moeten natuurlijk uit Duitsland komen. Buitenlandse links zullen weinig effect hebben, dus Nederlandse links moet je zeker niet gebruiken. Linkbuilding Duitsland

   

  Een simpele en complete oplossing is het inschakelen van een Duitse marketingbureau, dat het maken van de website en de linkbuilding voor zijn rekening kan nemen. Zo hoef jij je enkel te richten op jouw product.

  https://duitsewebsite.nl

  Categories: Marketing

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.