• Evenementen en een juiste fotograaf

  Er zijn verschillende evenementen op de wereld te vinden. Het liefst wil je natuurlijk alles kunnen vast leggen als je naar zo’n evenement gaat. Dat is echter niet altijd mogelijk, maar gelukkig zijn er veel EDM photographer. Een fotograaf die zich richt op het fotograferen van EDM evenementen. Dit zijn dance evenementen die op verschillende plekken plaats vinden. Als je bij deze een fotograaf inhuurt dan is het belangrijk om te kijken of de fotograaf ervaring heeft met het maken van dit soort foto’s. Een evenement als deze is vaak lastig in verband met het gebruik van de verschillende belichtingen.

  Een normale fotograaf heeft vaak de mogelijkheid om zijn eigen verlichting aan te passen wat het beste is voor de fotograaf. Een event fotograaf heeft deze luxe echter niet en zal het moeten doen met de verlichting die zich op de plek aanbiedt. Het is vaak op een dans evenement een mix van allemaal verschillende kleuren.

  Daarnaast heb je vaak voor andere evenementen ook nog een goede fotograaf nodig. Het is dan niet handig om met een camera op je telefoon aan te komen, want een telefoon zal niet dezelfde kwaliteit foto’s maken zoals een goede camera dat kan doen. Als je er voor kiest om zelf een camera aan te schaffen wil dat nog niet gelijk zeggen dat je op dat moment professionele foto’s kan maken. Je moet natuurlijk ook nog rekening houden met allemaal andere factoren die bij fotografie komen kijken. Je zult jezelf eerst het een en ander moeten leren en misschien wat inlezen om maar een beetje in de buurt te komen. Een fotograaf biedt dan de uitkomst. Dan weet je zeker dat je goede foto’s krijgt en dat er rekening gehouden wordt met eventuele licht invallen. Op deze manier heb je een hoge kwaliteit herinnering.

  http://www.remydeklein.nl

  Categories: Fotografie

  Comments are currently closed.