• Ergonomische zadelkruk met rugleuning

  Zadelkruk voor de juiste zithouding!

  Een zadelkruk zorgt voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Dankzij de zadelkruk wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen.

   

  Als er voor langere tijd staande arbeid verricht wordt aan een verhoogde werktafel dan biedt de zadelkruk uitkomst. Door de hoogte van de kruk ontstaat slechts een beperkte kromming in de heupen waardoor een goede en correcte lichaamshouding bewerkstelligd wordt. Dit voorkomt klachten aan rug, heupen en knieën.

  Zadelkruk kenmerken!

  De basis van een zitmeubel zoals de zadelkruk wordt gevormd door een sterk voetkruis met vijf tenen. Zorgt u ervoor dat u een voetkruis kiest dat niet te breed is zodat u uw benen comfortabel naast de zadelkruk kunt plaatsen. Vrijwel altijd zijn deze producten uitgevoerd met zwenkwieltjes. Dit is namelijk erg handig als mobiliteit op de werkplek voor u van belang is.

  Naast de standaard zwenkwieltjes heeft u meestal nog de keuze tussen wieltjes met een zacht- of hard loopvlak. Maak de goede keuze want dit bevorderd het rijcomfort enorm. Tabouret Benelux heeft een groot aantal krukken in zijn assortiment opgenomen die standaard zijn uitgevoerd met universele poly elasto wielen. Deze zwenkwieltjes zijn geschikt voor iedere ondergrond. Mocht mobiliteit op de werkvloer voor u niet van belang zijn en de zadelkruk staat meestal op één vaste plek kunt u in plaats van wieltjes kiezen voor glijdoppen. Deze glijdoppen zijn veelal in verschillende maten verkrijgbaar.

  Zadelkruk met rugleuning

  Naast de standaard kruk met zadelzitting zien we ondanks het feit dat deze modellen over het algemeen duurder zijn een enorme opmars in zadelkrukken die uitgevoerd zijn met rugleuning. Op zich is dit begrijpelijk en te verklaren door het feit dat waar de zadelkruk zelf zorgt voor een actieve en gezonde zithouding, geeft de rugleuning letterlijk net even wat extra steun aan de onderrug. Dit wordt door vele als prettig ervaren en geeft net wat meer zitcomfort.

  Zadelkrukken koop je bij de specialist!

  Tabouret Benelux is al jaren lang de specialist in betaalbare zadelkrukken. Wij hebben een ruim assortiment krukken op wielen en voorzien u graag vrijblijvend van vakkundig advies.

   

   

  http://www.tabouretbenelux.com/zadelkruk

  Categories: Beauty en verzorging

  Tags: , , , , , , ,

  Comments are currently closed.