• Een huis kopen of verkopen in Apeldoorn

  2binsite

   

  Als u op zoek bent naar een makelaar in Apeldoorn, zit u bij Goos aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan huizen en appartementen voor een fatsoenlijke prijs in en rond Apeldoorn. Daarnaast houden we ons bezig met andere zaken zoals beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Ook kunnen wij taxaties van huizen uitvoeren.

  Doordat het team van Goos uit slechts twee makelaars en een commercieel medewerker bestaat, blijven wij dicht bij onszelf en bij u als klant. Uiteraard zijn wij aangesloten bij NVM waardoor u zeker weet dat u bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om vakmensen. Wij weten waar het om gaat en doen er alles aan om de gestelde doelen te bereiken.

  Bent u op zoek naar een huis in Apeldoorn en wilt u meer informatie over het kopen van een huis in deze stad? Neemt u dan een kijkje op onze website. Wij hebben hier een uitgebreide pagina over het aanschaffen van een huis in Apeldoorn en alles wat daarbij komt kijken. Ook staan hier de diensten van Goos extra uitgelegd. Wij kunnen ook de taxatie van het huis voor u uitvoeren. U hebt een taxatierapport nodig voor het afsluiten van de hypotheek.

  Ook als u een huis in Apeldoorn of omgeving wilt verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen een gratis waardebepaling van uw huis en kunnen het te koop zetten via ons netwerk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u een nette prijs voor uw huis krijgt en wij voorzien u van uitgebreid advies tijdens de periode van verkoop.

  Wilt u meer weten over Goos, de diensten die wij aanbieden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan een kijkje op onze website. Als u contact op wil nemen om een afspraak te maken voor het kopen of verkopen van een huis in Apeldoorn, kunt u het contactformulier invullen.

  https://www.goos.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , , , , , , , ,

  Comments are currently closed.