• Een deskundig uitgevoerde borstvergroting

  2binsite

  Wilt u een borstvergroting laten doen? Sommige vrouwen worden erg onzeker van de manier waarop hun borsten eruit zien. Voor hen kan het een uitkomst zijn om een borstvergroting uit te laten voeren. Op die manier wordt hun boezem voller, steviger of groter – en kan hun zelfbeeld ook beter worden. Mediclinic is een kliniek waar u voor een borstvergroting nabij Antwerpen uitstekend terecht kunt. Wilt u meer weten over deze procedure, en waar u op moet letten? Lees dan verder voor meer informatie.

  Een borstvergroting: wat houdt het precies in?

  Het vergroten van de borsten gebeurt door middel van siliconen protheses. Hoe werkt dat eigenlijk, en wat komt er allemaal bij kijken? Eerst gaat u op consult bij een arts. Daarna kunt u de operatie uit laten voeren. Hoe groot en stevig de borsten moeten worden, en welke vorm ze krijgen, wordt bepaald door de prothese. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u een keuze maken. Dat doet u in overleg met een arts, die u tijdens het consult alles uitlegt. Uiteindelijk kan hij of zij een prothese op maat voor u maken.

  De plastische ingreep

  Kiest u er inderdaad voor om de ingreep uit te laten voeren, dan wordt u door de arts onder narcose gebracht. Via een kleine opening wordt de prothese geplaatst. Die komt tussen of achter de borstspier, waardoor u er weinig last van zult hebben. Na een korte herstelperiode bent u weer de oude, en kunt u weer gewoon bewegen en sporten. De protheses gaan normaal gesproken decennia of zelfs een leven lang mee.

  Op zoek naar een geschikte kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen?

  Voor een borstvergroting in Antwerpen wilt u natuurlijk een kliniek uitzoeken die de ingreep op de juiste manier kan uitvoeren. Zo loopt u zo min mogelijk risico op een infectie of een complicatie, en weet u zeker dat u de borsten krijgt die u altijd al heeft gewild. Mediclinic, een kliniek nabij Antwerpen die gespecialiseerd is in de borstvergroting, kan u het beste helpen.

  Categories: Particuliere dienstverlening

  Tags: ,

  Comments are currently closed.