• Dit lukt nog niet! Kan je ons later nog even bellen om Tag manager te koppelen en serach console.

  2binsite

  Volendam. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Misschien heb je wel ‘de Zomer voorbij’ gezien of ken je een Volendammer viswinkel bij jou in de buurt. Of je bent stiekem zelfs fan van de Palingsound.. Volendam is zo’n plek waar je écht een keer geweest moet zijn. Maar is er in Volendam wel iets te doen? Het antwoord is natuurlijk: Ja! Kies voor een leuke activiteit, zoals een escape room, rondleiding, workshop of puzzeltocht. Of boek een arrangement en combineer meerdere activiteiten. Hieronder vind je voorbeelden van activiteiten en arrangementen voor een dagje Volendam. Deze zijn geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje.

  Bedrijfsuitje

  Ben jij dit keer aan de beurt om het jaarlijkse bedrijfsuitje te organiseren? Dat valt vaak niet mee! Het uitje moet voor alle collega’s leuk en onvergetelijk zijn. Ben je op zoek naar een actief uitje? Kies dan voor Bubbelvoetbal of een zeiltocht. Of toch liever een Holland of Volendam quiz in een gezellig café onder het genot van een borrel? Bij Volendam Events kan bijna alles. Je hebt in ieder geval de keuze uit meer dan 250 activiteiten voor het leukste bedrijfsuitje in Volendam.

  Vriendenuitje

  Eindelijk weer eens met de mannen op pad. En het is jouw taak om dit jaar het uitje te organiseren. Wat ga je deze keer voor de mannen organiseren? Gelukkig zit Volendam vol nieuwe verrassingen! Wat denk je van een kroegentocht langs de leukste kroegen in Volendam inclusief Party Partypopquiz en karaoke. Ga los in Volendam. Liever een geheel verzorgd dagprogramma? Dan kies je voor het arrangement Mannen van het Markermeer. Dit is een tour inclusief speciaalbieren, bijpassende hapjes, boottocht naar Marken en foto in Volendams kostuum. Dit wil jij toch ook?

  Vriendinnenuitje

  Dit jaar ben jij aan de beurt om jouw vriendinnen te verrassen met een uitje. Geen paniek! Een uitje organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest. Er zijn talloze mogelijkheden om iets leuks, geks, avontuurlijks, muzikaals, actiefs of creatiefs te ondernemen in Volendam. Wat dacht je van karaoke in een gezellige café? Treed in de voetsporen van Jan Smit, Marco Borsato of Willeke Alberti en laat Volendam horen dat jullie zijn geweest. Liever een Escape room? Ook dat kan! Blijf uit de handen van de boze buurman tijdens de Escape Room Escape Gerie’s café. Boek je liever een geheel verzorgd arrangement? Boek dan de Volendamse Avond. Dit arrangement is inclusief foto in kostuum, diner en kroegentocht.

  Vrijgezellenuitje

  De vrijgezel is gek van Volendam. En dus is een uitje naar Volendam een must. Gelukkig is er in Volendam genoeg te doen om de vrijgezel eens flink aan te pakken. Kies bijvoorbeeld voor Crazy Volendam. Je voert in teams gekke opdrachten uit rondom de Volendammer dijk en legt dit vast op camera. Een strenge maar rechtvaardige jury beoordeelt jullie waanzinnige filmpjes. En vanzelfsprekend krijgen jullie de filmpjes mee op USB. Als dat geen leuk materiaal is voor op de bruiloft.

  Familie-uitje

  Ook het jaarlijkse familie-uitje mag niet ontbreken in de agenda. Met zoveel verschillende leeftijden is het vaak een uitdaging om een leuk, uitdagend en aantrekkelijk uitje samen te stellen. Gelukkig is er in Volendam voor families genoeg te doen. Wat dacht je van een puzzeltocht langs de mooiste plekjes? Of een leuke quiz in een gezellig Volendams café? Liever een geheel verzorgd dagarrangement? Bekijk dan eens Volendam Marken in 1 dag. Dit arrangement is inclusief, koffie met gebak, boottocht naar Marken, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

  Bij het organiseren van een groepsuitje zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Het kost tijd en energie. Werk daarom samen met een professioneel en creatief evenementenbureau. Volendam Events denkt graag met je mee. Zo organiseer je het ideale dagje weg. Heb je interesse in een uitje naar Volendam? Neem dan contact op met 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

  https://www.volendamevents.com/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.