• De Tegel Boutique

  Ben je je aan het oriënteren op nieuwe tegels? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij De Tegel Boutique vind je alles wat je nodig hebt qua tegels onder één dak. We hebben een keur aan tegels in vele maten en kleuren en van vele merken, maar ook alle benodigde accessoires en gereedschappen hebben wij voor je klaarstaan.

  Heerlijk shoppen in onze boutique

  Je hoeft je kostbare tijd niet te verspillen aan allerlei bouwmarkten en showrooms, want je kunt wanneer het jou uitkomt op je gemak in onze webshop rondkijken. Wij bezorgen je bestelling vervolgens bij je thuis. Wil je toch liever onze tegels met eigen ogen komen bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms.

  Passend bij elk interieur

  We hebben in onze Tegel Boutique vloertegels, wandtegels, keramisch parket, natuursteen tegels en zelfs de prachtigste decor en mozaïektegels. In de beschrijvingen van onze tegels kun je alle specificaties exact nalezen: van pakketgrootte tot informatie over of de tegel geschikt is voor vloerverwarming. Onze tegels zijn natuurlijk in diverse maten verkrijgbaar waardoor je je wensen om een bepaalde look te creëren, niet hoeft te laten afhangen van de afmetingen van een tegel. Of je nou op zoek bent naar een grote, glanzende tegel voor een strakke badkamer, of een authentieke dambord vloer: wij hebben het voor je. Ook de sierranden en plinten om je klus helemaal af te maken, kun je bij ons vinden.

  Ook de materiaalkeuze voor je gereedschap telt

  Als je je keuze hebt gemaakt, zorg dan wel dat je klus goed wordt afgemaakt. Velen maken de fout om de met zorg uitgekozen tegels met het verkeerde materiaal te (laten) bevestigen. Een met slechte kwaliteit gelijmde muur zal veel sneller aan vervanging toe zijn dat wanneer er gewerkt wordt met hoogwaardig materialen. Hierdoor behaal je alsnog niet het resultaat dat je voor ogen had en dat zou zonde zijn. In onze shop vindt je alle benodigde materialen terug van diverse fabrikanten. Kortom: bij ons moet je zijn.

  Lees hier meer….

  https://www.detegelboutique.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Comments are currently closed.