2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

De Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is een toestel dat Samsung in 2017 op de markt heeft gebracht. Het besturingssysteem van het toestel is Android 9. De opslagcapaciteit is zo’n 64 gigabyte. Het model maakt gebruik van de Samsung Exynos 8 Octa CPU. Dit was in 2017 een van de betere processoren. Het beeldscherm van het toestel is zo’n 5.8 inch groot. Dit komt neer op een resolutie van 290 bij 1440 pixel. Het belangrijkste voor de meest mensen was de accuduur. Deze was namelijk speciaal bij de S8. De accu van het toestel ging namelijk ruim 7 uur mee. Dit was een grote vooruitgang vergeleken met een groot aantal andere toestellen.

De oplader

Het allerfijnste van het hele toestel was misschien wel dat het toestel al 35% was opgeladen na een halfuur. De totale laadtijd was net geen uur. Hiermee was het toestel relatief gezien snel opgeladen. Het toestel had dit naast haar accu ook te danken aan de s8 oplader. Deze s8 oplader zorgde er namelijk voor dat de stroom snel goed werd omzet in de accu.

Je kunt de oplader nog voor meer producten gebruiken

Wist je dat je de oplader van de S8 nog steeds kunt gebruiken? Ook wanneer je geen S8 meer hebt. De oplader kan namelijk ook gebruikt worden voor de Note 8, de S9, de IPhone X en de Nintendo Switch.

De prijs van het toestel

De prijs van een S8 ligt nu op zo’n 530 euro. Toch is er iets speciaals met de prijs van het toestel gaande. Het toestel werd namelijk in 2017 verkocht voor 800 euro. De prijs zakte vervolgens zoals alle toestellen dat doen. De prijs zakte gedurende twee jaar met ongeveer 100 euro per jaar. In september 2019 gebeurde er echter iets raars. De prijs steeg. Waar de prijs in mei 2019 nog 450 euro was, steeg deze in september naar 700 euro. Dat is eigenlijk wel erg apart. De prijs is inmiddels dus gezakt maar nog steeds stijgt en daalt de prijs. Heel erg apart dus.

https://123waldo.nl/green-cell-oplader-usb-c-18w-pd-voor-samsung-galaxy-s8-s8-s9-s9-note-8-iphone-x-8-8-plus-nintendo-switch.html

Gerelateerde artikelen

Wie belt mij steeds?

Bescherm jouw telefoon op reis met een hoesje

Telefoon zelf repareren of laten doen?