2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De Ripple koers uitgelegd

De Ripple koers uitgelegd

Ondertussen hoor je de termen steeds vaker op tv of op social media. Wij hebben het dan ook over cryptocurrency. De populariteit van cryptocurrency is de laatste jaren door het dak geschoten, doordat het veel voordelen heeft en leuk aan kan verdienen, maar toch zitten er ook wel wat haken en ogen aan. Het is namelijk zo dat de koers van deze cryptocurrency enorm volatiel is en dit wilt zeggen dat de waarde van dit ‘online’ geld snel kan stijgen, maar ook heel snel kan dalen waardoor je als investeerder veel risico kan lopen. Binnen deze cryptocurrency wereld is de Ripple koers al de afgelopen jaren vrij stabiel. We leggen je meer uit over deze cryptocurrency.

 

Wat is het verschil tussen de ripple koers en bitcoin?

Met bitcoin is de wereld van de cryptocurrency ontstaan. Er was een gevoel ontstaan van oneerlijkheid bij veel investeerders in de maten hoe erg invloed en macht banken hebben. Dit heeft ertoe geleid dat er 2013 de bitcoin is ontstaan om juist tegen dit wereldje aan te kunnen trappen. Op basis van deze originele bitcoin zijn hierna veel andere begonnen met het aanbieden van cryptocurrency, doordat iedereen dit kan doen. Een van deze andere cryptocurrency is ook wel de Ripple koers.

 

Wat maakt de ripple koers zo uniek?

In tegenstelling tot andere currency kan je Ripple koers niet minen. Minen is een onderdeel van alle cryptocurrency waarmee de transacties worden vastgelegd. Dit minen kost overal veel rekenkracht en als beloning krijgen deze ‘miners’ vaak een tegemoetkoming van een paar eurocent per voltooide transactie.

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/

Gerelateerde artikelen

Internetbureau in Rotterdam | Zicht Online

Van den Akker Glaszetters helpt u met spoed als u een glaszetter Venray nodig

Wat kun je doen om rijangst te overwinnen?