2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De meerwaarde van gebruikt kantoormeubilair

Steeds meer ondernemingen zien het belang van circulair ondernemen, ofwel hergebruiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebruikt kantoormeubilair. Kantoorartikelen die al een aantal jaren oud zijn, maar nog prima te gebruiken zijn. Kiezen voor deze tweedehands kantoormeubelen betekent dat je duurzaam en circulair bezig bent. Je draagt je steentje bij aan het milieu.

Nieuw versus gebruikt kantoormeubilair

Spiksplinternieuwe kantoormeubelen worden vaak gemaakt van hout, daarvoor zijn bomen nodig. Waarom dus een duur kantoormeubel aanschaffen dat ook nog eens bijdraagt aan de houtkappingen in de natuur? Ga voor gebruikt kantoormeubilair en bespaar zo ook nog eens op je bedrijfsuitgaven. Want de aangeboden meubelen staan vaak tegen veel lagere prijzen te koop.

Categorieën gebruikt kantoormeubilair

Kantoormeubilair is een breed begrip: het hele interieur van een kantoor wordt hiermee bedoeld. Van roldeurkasten, bureaus en bureaustoelen tot ladeblokken en vergadertafels. Alles kun je tegenwoordig tweedehands krijgen, een overzicht:

Vergaderstoelen gebruikt

Vergaderstoelen worden niet elke dag gebruikt. Waarom dan nieuwe, dure vergaderstoelen aanschaffen? Vergaderstoelen die al gebruikt zijn, behouden nog jarenlang hun professionele uitstraling. Daarnaast zitten ze ook nog steeds comfortabel. Bovendien krijgen tweedehands vergaderstoelen vaak nieuwe stoffering, voordat ze weer ter koop aangeboden worden.

Cookiebeleid

Roldeurkast gebruikt

Ook een roldeurkast kun je prima hergebruiken. In deze kasten worden vaak gewone kantoorartikelen opgeborgen als pennen, notitieblokken, stickers en visitekaartjes. Niks bijzonders dus. Die kantoorartikelen hoeven dus ook niet in een luxe kast te liggen. Een roldeurkast die al gebruikt is, kan nog prima een paar jaar dienst doen.

Gebruikte bureaus

Een bureau is een essentieel onderdeel van de werkplek. Werknemers én werkgevers besteden heel wat tijd achter hun bureau. Het is dus wel belangrijk dat het bureau stabiel staat. Gebruikte bureaus doen dat evengoed en zijn vaak ook nog van hoge kwaliteit. Er bestaan ook gebruikte bureaus die elektrisch, met slinger of handmatig verstelbaar zijn.

Kortom: gebruikt kantoormeubilair kent zeker zijn meerwaarde voor het kantoorleven. Het is duurzaam en kostenbesparend, welke ondernemer kiest daar nou niet voor?

https://shop.jankorevaarhandel.nl/

Gerelateerde artikelen

Online lingerie kopen

Metaalbewerking: Een echte ambacht

Kies voor een rijschool Leiden met de nodige ervaring

Hulp bij ongelukken

Energie besparen en geld besparen

Schrobzuigmachines