• De dakdekker van Zaandam!

  2binsite

  Voor welke werkzaamheden is een dakdekker Zaandam de juiste persoon

  Lees hier welke activiteiten onder de verantwoordelijkheid van de dakdekker vallen. Er komt veel meer bij dakbedekking kijken dan alleen het bedekken of afdekken van daken.

  Dakbedekking, thermische isolatie, waterdicht maken van platte daken of groendaken – de activiteiten van een dakdekker zijn talrijk en gevarieerd.

  Wanneer u uw volgende project plant- of het nu renovatie, verbouwing of nieuwbouw is – kan een dakdekker van de FEDOR groep veel van de taken die aan uw huis moeten worden gedaan, voor zijn rekening nemen.

  Dakwerkers hebben een breed scala aan taken

  Alle dakwerkzaamheden horen tot het takenpakket van een dakdekker. Het gaat echter niet alleen om dakbedekking. Lees hier in welke gevallen een dakdekker voor u de juiste contactpersoon is:

  Dakbedekking en bekleding

  Als u het dak van uw huis wilt laten vernieuwen of bedekken, neemt u contact op met een dakdekker Zaandam. Hij is een expert op dit gebied en kent de verschillende materialen: bijvoorbeeld leien asfalt, EPDM, zink….Maar ook isolatie van uw dak kunnen tot de taak van de dakdekker horen.

  Thermische isolatie

  Als u uw dak wilt renoveren of nieuw wilt laten bouwen op een energie-efficiënte manier om het verlies van warmte-energie naar buiten te voorkomen, zal een dakdekker van de Fedor groep u alle mogelijke maatregelen uitleggen. Het installeren van dakisolatie kunt u geld besparen.

  Een plat dak waterdicht maken

  Een huis met een plat dak of een dak met een lage helling moet bijzonder goed tegen weersinvloeden worden beschermd. Dakbedekking alleen kan regenwater niet volledig buiten houden. In het ergste geval kan er schade ontstaan zoals rot en schimmel.

  Daarom moet een dakdekker waterdichtheid aanbrengen op platte daken en op daken met een lage helling. Dit omvat bijvoorbeeld garagedaken, maar ook vloerbedekkingen op balkons, terrassen.

  Bekleding van buitenmuren

  Een dakdekker is ook opgeleid om buitenmuren te bekleden. Net zoals zij daken met verschillende materialen bekleden, bekleden ze ook buitenmuren, dichten deze af en voeren herstellingen uit.

  https://www.fedorgroep.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: ,

  Comments are currently closed.