• De beukenhaag

  2binsite

  Het gebruik van een beukenhaag.

  In Nederland wordt als afscheiding vaak een houten schutting of haag geplant. Wanneer u gebruik maakt van een haag dan krijgt u een mooie groene afscheiding. Op veel plaatsen ziet u dat er bij een afscheiding een beukenhaag wordt gebruikt. Zo’n haag heeft het voordeel dat hij op iedere gewenste hoogte gesnoeid kan worden. Door gebruik te maken van de haag zorgt u dat u tijdens de zomer- en wintermaanden privacy in de tuin heeft. Een beukenhaag behoudt zijn bladeren. Tijdens de wintermaanden verdorren de bladeren, maar blijven wel aan beukenhaag hangen.Beukenhaag Omdat dit een belangrijk voordeel is en omdat de aanschafprijs aantrekkelijk is, worden op veel plaatsen een beukenhaag als afscheiding gebruikt.

  Een beukenhaag in pot.

  Om er zeker van te zijn dan u een goed groeiende haag koopt, kunt u een beukenhaag in pot aanschaffen. Zij zijn zodanig voor gekweekt dat ze een goed wortelstelsel hebben die gemakkelijk zal groeien. Het voordeel van een beukenhaag in pot is ook dat de plant het hele jaar door geplant kan worden. Door een beukenhaag in pot te gebruiken krijgt u een mooie omlijsting van uw tuin. Een beukenhaag kunt u in de kleur groen en rood aanschaffen. Beukenhaag in potOok een beukenhaag in pot heeft weinig onderhoud nodig. Twee maal snoeien en bemesten in een jaar is voldoende.

  Het gebruik van een buxushaag.

  Ondanks dat een buxus van oorsprong uit de Zuidelijke gebieden komt, groeit hij hier goed.Buxushaag Een buxushaag kan goed gebruikt worden als een strakke haag. Omdat het een langzame groeier is, wordt hij als buxushaag niet zo vaak voor een hoge haag gebruikt. Je moet hem niet alleen goed snoeien, maar zeker ook beschermen tegen de buxusmot. Daar moet je hem op tijd tegen besproeien en dan zal de haag zowel in de winter als zomer een mooi groen uiterlijk geven.

  De Hedera haag.

  Tegenwoordig zie je in veel tuinen ook de Hedera als haag. De Hedera als haag is een groenblijvende klimop soort die in verschillende soorten verkrijgbaar is. Om snel van een Hedera haag te kunnen genieten wordt tegenwoordig de haagplant in een bloembak opgekweekt tegen een gegalvaniseerd gaasdeel. Hierdoor kunt u direct genieten van de groene afscheiding in uw tuin. De Hedera haagDe Hedera haag wordt niet breed en zal daardoor niet veel ruimte van uw tuin in beslag nemen.

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.