• De beste technische cadeaus voor het gezin dit jaar

  De beste technische cadeaus voor het gezin dit jaar

  Voor ‘kinderen van een tot tweeënnegentig’ vertrouwt iedereen in uw gezin waarschijnlijk op een mix van hightech-apparaten. Deel dit seizoen doordachte slimme technologiegeschenken met uw geliefden – jong en oud – in overeenstemming met hun interesses, behoeften en levensstijlen.

  Bekijk de onderstaande lijst voor enkele van de meest innovatieve geschenken op de markt.

  5 technische cadeaus voor elk gezinslid

  Amazon Basics Executive Stylus Een kousvuller voor uw favoriete professional. Met slechts $ 6 zou dit praktische apparaat een verwelkomend geschenk zijn voor iedereen die regelmatig een touchscreen-apparaat gebruikt. Van tekenaars tot frequente zakenreizigers, de stylus zorgt volgens Amazon voor een ‘soepele pen-achtige schrijfervaring voor uw touchscreen-tablet of -telefoon’.

  Moff-band: help de fantasie van uw geliefden tot leven te komen.

  De Moff-band is een armband die is verbonden met Bluetooth en die kinderen aanmoedigt fantasierijk en actief te zijn door middel van geluidseffecten. Van luchtgitaar tot rammelende zwaarden, het audio-polsbandje creëert een ervaring terwijl het kind beweegt en speelt.

  Apple Watch: een geschikt cadeau voor elke Apple-liefhebber.

  De Apple Watch biedt vrijwel onbeperkte voordelen en mogelijkheden voor iPhone-gebruikers. Het draagbare apparaat beheert het schema, de berichten en contacten van de gebruiker tijdens het bewaken van de activiteit en natuurlijk het vertellen van de tijd. De Apple Watch is ook compatibel met de slimme thuisapplicatie van Alarm.com en biedt gebruikers volledige controle over de toegang thuis terwijl ze onderweg zijn.

  Anova Precision Cooker: culinaire technologie die iedereen wint.

  Chef-koks gebruiken al jaren high-tech precisiekookpannen in keukens met vier sterren. Precies koken is nu thuis mogelijk voor je favoriete culinaire hobbyist. Kook vlees, producten en ander voedsel op precieze temperaturen. Het fornuis synchroniseert met uw smartphone en stuurt u meldingen wanneer uw maaltijd klaar is.

  Connected Home-apparaten: een geschenk voor het hele gezin gedurende het hele jaar.

  Van een basisprogramma tot een web van verbonden apparaten, Vector Security-aanbiedingen zijn verpakt om aan uw behoeften te voldoen. Uw familie kan alarmen, sloten, thermostaten, lichten en videobewakingsapparaten bedienen vanaf uw mobiele telefoons, tablets en computers.

  Dit waren onze beste tips voor onder de kerstboom voor een veilig 2019. Want wij van slotenmaker Den Haag kunnen het weten. Door schade en schande zijn we wijs geworden in de wondere wereld van huisbeveiliging. Met onze 24 uur service hebben we al veel inbraken meegemaakt de afgelopen 10 jaar. Wij weten hoe een huis beter beveiligd kan en moet worden. Om die reden geven wij graag onze beste tips aan u om uw veiligheid te garanderen; van uw huis maar ook van uw gezin. Slotenmaker Den Haag is onderdeel van het landelijk dekkende Lock Secure.

  https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

  Categories: Alarmsysteem

  Tags:

  Comments are currently closed.