2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Dé bekroonde geluidsprestatie van 2021

We willen allemaal wel weer eens een keertje naar de bioscoop kunnen. De laatste keer dat wij plaatsnamen in die heerlijke comfortabele stoelen, we kunnen ons het haast niet meer herinneren. En wat dacht u van die heerlijke geur van vers gepoft mais en frituur. Weet u nog, dat gevoel dat u kreeg, van dat grote beeldscherm, wat uw hele zicht innam. Dat gevoel, wanneer u bijna uit uw stoel werd getrild door de harde muziek. De ultieme beleving. Helaas zal het zoals het er nu uitziet nog wel een tijdje duren voordat wij weer naar de bioscoop mogen. Treurt u vooral niet! Wij gaan u namelijk precies vertellen hoe u, u eigen bioscoop kunt creëren en dat gewoon in uw eigen huiskamer!

Allereerst is het van belang dat u van te voren bepaald hoeveel u wilt besteden aan uw home-cinema. Hiernaast is het ook van belang om te bepalen waar de home-cinema gecreëerd zal worden. Op basis van de beschikbare ruimte en het budget kunt u inschatten wat u allemaal nodig heeft/wilt in uw home-cinema.

 

Bang & Olufsen BeoVision Contour

Wat wilt u en gaat u eigenlijk nodig hebben voor uw home-cinema? Allereerst natuurlijk het beeld. Heeft u nog een goede tv in huis? Dan is het natuurlijk niet nodig om een nieuwe tv aan te schaffen. Echter raden wij wel aan om een TV met O-LED of een Q-LED beeldscherm te nemen, dit verhoogt namelijk de helderheid van uw beeld, waardoor de gewenste film haarscherp wordt afgespeeld. De tip van dit moment; de BRAVIA OLED A8-serie van Sony. Naast het beeld is natuurlijk het geluid van belang. U kunt kiezen voor een surround opstelling waarbij u over meerdere speakers beschikt (zoals een voor speaker, achter-speakers, etc.). De positionering van deze speakers bepaald hiermee ook gelijk het geluidseffect. De voor-speaker wordt bijvoorbeeld gebruikt om stemmen helder weer te geven en zo staan de achter-speakers links en rechts achter je luisterpositie, waardoor een ultieme ervaring kan worden gecreëerd. Zo bestaat er dus de kans dat u behoorlijk wat geld en ruimte kwijt bent voor deze speakers. Bovendien staan deze speakers niet altijd mooi bij het interieur. Echter hebben wij de oplossing en de tip voor u, namelijk de; Bang & Olufsen BeoVision Contour. Naast het tijdloze en minimalistische uiterlijk (verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren), waardoor het past in elk huishouden, kunt u ook het frame (keuze uit zilver, goud of zwart aluminium) geheel zelf kiezen, zodat het bij uw interieur past. Daarnaast beschikt deze speaker over een uitzonderlijke spraak-en muziekprestatie, waardoor u met de aanschaf van deze enkele speaker een geheel surround-sound effect kunt creëren. Bovendien kunt u deze speaker ophangen of neerzetten, waardoor u dus het Bang & Olufsen BeoVision Contour systeem overal kunt plaatsen waar u wilt.

 

Woonasseccoires Amersfoort

Woont u nu toevallig in de omgeving van Amersfoort? Dan kunt u naast de aanschaf van het zojuist besproken gleluidsysteem bij ons bedrijf; Morelisse, ook eens een kijkje nemen naar andere Woonasseccoires Amersfoort. Zo beschikken wij namelijk ook leuke lampen en tv-meubels om uw home-cinema te verrijken!

https://morelisse.nl/product/bang-olufsen-beovision-contour/

Gerelateerde artikelen

CV onderhoud in Amsterdam

Huis voorjaarproef maken met tips van de loodgieter

Humidor kopen voor in uw ruimte thuis