2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Dakmakers is hét adres voor iedere klus op uw dak

Dakmakers met tientallen jaren ervaring, dat zijn wij. Zeer aangenaam om kennis met u te maken. We zijn van alle markten thuis. Dat betekent dat u onder meer voor de volgende klussen bij ons kunt aankloppen:

  • reguliere onderhoudswerkzaamheden op en rond het dak,
  • het renoveren van het dak,
  • het plaatsen van een nieuw dak
  • lekkages verhelpen.

Het Dakmakers-team werkt voornamelijk in het Groene Hart. Maar ook als u in een andere omgeving woont, kunt u contact met ons opnemen. We kunnen direct de mogelijkheden bespreken en een planning maken. Ieder van ons heeft een opleiding aan een erkende vakschool. Dakmakers is aangesloten bij Vebidak en we zijn in het bezit van zowel het VCA als het KOMO-certificaat. Zoekt u op korte termijn een professionele dak-vakman? U kunt op ons rekenen! 

De dakdekker met ervaring en garantie!

Er zijn allerlei situaties waarin u ineens een dakdekker nodig kunt hebben. Denk aan onverwachte schade aan het dak of een plotselinge lekkage. In deze en alle andere gevallen is het raadzaam dat u niet te lang wacht met het inschakelen van een dakdekker. Zo houdt u de beschadigingen beperkt en de kosten binnen de perken.

Dakmakers zijn thuis in alle mogelijke daken. Van platte tot schuine en van groene tot zwarte daken. Er is geen dak reparatie die wij niet kunnen volbrengen. Voordat we aan de slag gaan, overleggen we altijd uitvoerig met de klant. Zo weet u precies hoe lang de werkzaamheden gaan duren en op wat voor bedrag u kunt rekenen.

Wij bieden 100% dekkende projectgarantie. Bent u benieuwd wat Dakmakers voor u en uw dak kan betekenen? Bel ons op 085-0220680 of stuur een app-bericht naar 06 19 61 03 27. Wij horen graag van u!
 

http://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen een inkjet en een laserprinter?

Zo maak je het gezellig onder de overkapping

Internet op een afgelegen locatie? Gebruik een hotspot!