• Communicatieadviesbureau Kicker, Rotterdam

  2binsite

  Communicatieadviesbureau Kicker uit Rotterdam is een full service communicatie- en marketingadviesbureau, wat haar klanten full service biedt binnen dit segment. 

  Marketingstrategie voor uw onderneming

  Klanten kunnen bureau Kicker inzetten voor brede marketingstrategieën, waarbij de gehele organisatie wordt bekeken en er een nieuwe marketing-communicatie strategie kan worden ontwikkeld. Dit met als doel de organisatie haar volledige potentie op effectieve wijze over te laten brengen op de doelgroep; en dat binnen alle facetten van de onderneming, zowel offline, als online. 

  Ontdek de juiste formule

  Als onderneming is het van groot belang een duidelijke en aantrekkelijke (al dan niet commerciële) profilering uit te dragen naar de doelgroep, die uitgewerkt is binnen alle facetten van de onderneming. Bureau Kicker ontwikkelt een duidelijke formule voor haar klanten. Dit uit zich o.a. in: hoe verloopt de communicatie naar de klant (van e-mail tot huisstijl), welke reclamemiddelen zijn nu juist wel of niet effectief? Hoe kan de website/ webwinkel (nóg) succesvoller worden? 

  Contact

  Ondernemingen die al langer het vermoeden hebben dat de communicatie en marketing scherper en effectiever kan worden ingezet binnen hun onderneming, kunnen vrijblijvend contact opnemen met Bureau Kicker om duidelijk meer rendement uit de onderneming te halen. 

  https://www.bureaukicker.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.