• Cees Vendrik, een aanrader!

  Het zoeken naar een autorijschool in Arnhem, dat is niet gemakkelijk maar toch vond ik Cees Vendrik. Er is zoveel keuze aan rijscholen in en rondom Arnhem dat het gewoon een dagtaak is om een rijschool te vinden die bij mij past. Omdat er zoveel rijscholen zijn ben ik gaan rondvragen onder vrienden naar welke rijschool ze zouden aanraden. Hier kreeg ik enkele goede tips door. Ik heb deze rijscholen dan ook opgezocht en een beetje met elkaar vergeleken. En zodoende heb ik gekozen voor een Autorijschool in Arnhem, Cees Vendrik. Lees in deze blog waarom en hoe ik de lessen vindt.

  Cees Vendrik, Autorijschool in Arnhem

  Ik ben na het vergelijken van de tips die ik kreeg op de website van Cees Vendrik terecht gekomen en heb ook uiteindelijk gekozen voor deze rijschool. Ik koos voor die rijschool omdat het scherpe tarieven hanteert. Ook vond ik de rijinstructeur iemand die mij het wel kan leren. Er stond namelijk een stuk op de website over de instructeur en dat sprak mij zodoende ook erg aan. Bij deze autorijschool  wordt je begeleid door een gediplomeerd rijinstructeur met veel ervaring. Daarnaast is het rij en faalangstinstructeur. De autorijschool staat ervoor dat zijn leerlingen alles leren in een relaxte omgeving. Zo pikken ze nieuwe vaardigheden het snelste op. Bij Cees Vendrik les je 1,5 uur en hoef je niemand ophalen en wordt je ook niet door iemand anders thuisgebracht. Ik heb al aardig wat lessen gehad en ik vind het super leuk. De omgang is fijn en we kunnen lekker praten. Ik leer mede door hem best snel en ik hoop daarom ook dat ik snel over kan gaan op het afrijden!

  Zoek jij ook een Autorijschool in Arnhem? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van verkeersschool Cees Vendrik, ceesvendrik.nl.

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.