2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Camping in Hoenderloo in de natuur

Ben je op zoek naar een camping in Hoenderloo? Dan moet je bij camping De Rimboe & De Woeste Hoogte zijn. Deze camping ligt midden in de natuur en biedt plaats voor kampeerders maar heeft ook vakantiewoningen die gehuurd kunnen worden. Door de vele faciliteiten en natuurlijke omgeving kun je hier heerlijk verblijven tijdens jouw vakantie.

Faciliteiten van Camping de Rimboe & De Woeste Hoogte

Deze camping in Hoenderloo, dat aan de rand van de Veluwe ligt, biedt veel faciliteiten die er voor zorgen dat je een fijne vakantie hebt. Er zijn diverse kampeerplaatsen voor een tent of caravan. Je kunt hier kiezen uit plaatsen die in de zon of in de schaduw liggen. Daarnaast hebben de vakantiewoningen allemaal faciliteiten zoals een parkeerplaats en wifi.

Op het terrein zelf is een grote speeltuin voor de kinderen en er is een zwembad dat geopend is van mei tot oktober. Ook is er een restaurant, De Smaak van Hoenderloo. Hier kun je genieten van bourgondische gerechten. Daarnaast is er ook nog een cafetaria, voor als je zin hebt in fast food.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Ook in de omgeving is veel te beleven. Zo bevindt de camping zich op tien minuten afstand van de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen. De steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem zijn zeer dichtbij voor een fijn dagje uit, maar je kunt ook naar de Koningin Julianatoren, de Apenheul of het Kröller Müller museum.

Boek direct de camping in Hoenderloo

Via de website van De Rimboe & De Woeste Hoogte kun je direct jouw kampeerplaats boeken. Ook is het mogelijk om een vakantiehuisje te boeken of te kopen. Je geniet hier absoluut van een fijne vakantie midden in de natuur. Waar wacht je nog op?

https://derimboe.nl/

Gerelateerde artikelen

Vitaliteit op de werkvloer verbeteren? Zo doe je dat!

Het spuitgieten van kunststof

Fysiotherapie W&H neemt uw klachten uiterst serieus