2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Blijf up-to-date met de trainingen van Shape4Business

Waarom moet u een Microsoft dynamics training volgen

Bent u een Technical Consultant, Functional Consultant, Developer, Sales Lead, Marketing Aspirant, of een Practice Lead die verder wil in uw huidige rol? Voelt u zich vastgelopen in uw carrière en denkt u dat dit het moment is om vooruit te komen? Een Microsoft Dynamics training kan uw beste kans zijn om uw vaardigheden te verbeteren. Een Microsoft Dynamics training is de beste zet die professionals kunnen kiezen om hoger op de succesladder te komen in hun professionele reis.

Experts zeggen dat de vraag naar MS Dynamics gecertificeerde professionals door het dak gaat nu meer en meer bedrijven een digitale transformatie ondergaan. Dus, wat uw rol in de huidige industrie is, zal een Dynamics CRM-certificering in wezen toe te voegen aanzienlijke waarde aan uw professionele carrière.

Verschillende paketten

Shape4Buisiness biedt verschillende online trainingen aan. Zo is het MB-200 Microsoft Dynamics Customer Engagement Core programma dat u helpt bij het verkrijgen van een diepgaand begrip van het configureren van het systeem om aan de behoeften van de klant te voldoen, samen met functionele ontwerpplannen voor oplossingen. Deze certificering zal u verder helpen bij het implementeren van een Application Lifecycle Management, en het testen van systeemveranderingen.

Microsoft Dynamics 365 Verkoop

Als u zich vast voelt zitten in uw reguliere sales profiel en een concurrentievoordeel wilt behalen, dan is MB 210 het programma voor u. Het helpt bij het configureren en uitbreiden van de kernfunctionaliteit van leads, accounts, opportunities en sales-ondersteunende entiteiten om verkoopprocessen in kaart te brengen. De modules van dit programma dat door Shape4Business wordt aangeboden helpt de kandidaat bij het leren implementeren van oplossingen die een sales life cycle ondersteunen om effectief en efficiënt te draaien.

Microsoft Dynamic voor marketing

Nu steeds meer organisaties de stap zetten naar digitale transformatie, stappen bedrijven af van de traditionele manier van marketing. In plaats daarvan zijn organisaties op zoek naar marketing strategieën die soepelere communicatie mogelijk te maken, samen met het stimuleren van de relatie met de klant. Een MB-220 Dynamics certificering helpt een potentiële kandidaat bij het verhogen van zijn of haar productiviteit. Shape4Business biedt perfecte praktische tools die helpen bij het sluiten van meer deals.

Naast deze modules biedt Shape4Business nog een hele waaier aan mogelijkheden aan.

https://www.shape4business.nl/

Gerelateerde artikelen

Linoleum in de praktijk.

Een auto kopen

In oosterhout rijlessen volgen