• Badmode, bikini’s, badpakken koop je via https://tcwow.com/nl-nl/

  Via https://tcwow.com/nl-nl/heb ik een tijd terug hele leuke badmode, bikini’s, badpakken gezien. Echter zaten wij toen midden in de winter en had ik nog geen idee om deze te kopen. Nu de zomer weer in aantocht is, ben ik op zoek naar een mooi badpak. Dom eigenlijk, want nu is iedereen op zoek naar mooie zwemkleding en de kans is groot dat een bepaald model is uitverkocht. Gelukkig is het assortiment bij TC WOW bijzonder groot en de kans dat een model is uitverkocht minimaal is. 

  TC WOW bestaat sinds 2010 en eigenlijk nog niet heel erg lang op de markt. Het kenmerk van dit merk is het soort padding wat gebruikt wordt om een decolleté er nog beter uit laten komen. 

  Bekijk deze website: https://tcwow.com/nl-nl/

  Mijn zoektocht naar een mooi badpak van TC WOW is bijzonder goed geslaagd. Eigenlijk wist ik al een beetje naar welk model ik op zoek was. Maar dat was ik zeer snel weer vergeten toen ik op deze site ging kijken. Want hier staan zoveel leuke modellen in diverse kleuren op, daar moet je echt even voor gaan zitten om het allemaal te bekijken. Het idee was een effen model met een beetje een hoog decolleté te kopen, maar eenmaal bij de bikini’s terecht te zijn gekomen, ben ik overstag gegaan. Het leuke is dat je hier een topje kan combineren met een ander kleur broekje. Op deze mnaier heb jij altijd een uniek model aan en dat is wel zo leuk. 

  Omdat ik geen keuze kon maken uit een badpak of een bikini, heb ik beiden maar besteld. Zo kan ik tenminste nog een keuze maken als ik heerlijk aan een strand lig te relaxen. Bovendien heb ik meteen een account aangemaakt, om geen enkel item of koopje te missen. Tevens kan je zo jouw bestellingen in de gaten houden en de betalingen. Ook is het hier mogelijk om een verlanglijstje in te vullen. Op deze manier kan jij jouw wensen hierin zetten en bij het bestellen meteen invullen.  

  Categories: Mode en Kleding

  Comments are currently closed.