• Auto snel inruilen in Amsterdam: Voor elke auto een passende prijs

  2binsite

  Auto verkopen

  Heeft u een oude auto in het bezit en wilt u hem voor een goede prijs inruilen? Auto inkoop Amsterdam kan een passend bod doen op uw auto en de auto tegen een goede waarde inkopen. Niet alleen worden goed functionerende auto’s ingekocht maar ook voertuigen met schade, afkeuring en gebreken. Per auto zal een persoonlijke prijs worden samengesteld. Naast bedrijven worden ook particuliere voertuigen ingekocht. Naast enkele auto’s worden ook wagenparken opgekocht. De waarde hangt af van de staat van de auto, het aantal gereden kilometers en eventuele gebreken. Voordeel is de snelle service. U zal uw kapotte auto zo snel mogelijk meestal binnen 24 uur al in kunnen leveren.

  Wat voor soort auto’s worden ingekocht?

  Auto inkoop Amsterdam koopt auto’s in van heden tot bouwjaar 2000. Oudere auto’s worden niet ingekocht. De auto wordt thuis opgehaald en de rest wordt allemaal door het bedrijf geregeld. Ook oude sloop auto’s worden opgehaald en naar de juiste plek gebracht zodat u uw handen vrij heeft aan het voertuig. Schade is toegestaan mits vooraf is gemeld om welke schade het gaat en hoe groot de schade is. Bij auto’s die niet meer kunnen rijden wordt de auto door auto inkoop Amsterdam weggehaald voor de deur met een speciaal voertuig die de auto’s op komt halen. Voordeel is dat u zo geen kosten meer heeft aan de auto zoals onderhoudskosten en wegenbelasting. Bedragen die u voor uw auto krijgt ontvangt u bij inruil direct cash.

  Keuring van schade auto’s, total los en sloopauto’s

  Ondanks dat deze auto’s zijn afgekeurd kunnen ze toch voor een passende prijs worden ingekocht. Zelfs auto’s die total los zijn gereden bij een ongeluk worden ingekocht. Dit zijn voornamelijk bestelbusjes en bedrijfsauto’s. Total los is eigenlijk zulke grote schade dat de auto niet meer is te repareren omdat de bedragen daarvoor enorm zijn. Praktisch is het nog wel mogelijk maar dat zal een hele klus zijn. Een total los auto inruilen dient snel te gebeuren want anders blijft u doorbetalen aan de verzekering of wegenbelasting voor eigenlijk niets. Bij het inkoop bedrijf worden dus alle auto’s ingekocht ook die technisch niks meer waard zijn. Als een auto schade heeft of total los is verklaard zijn foto’s van het voertuig van groot belang voor de waardebepaling. Dag en restwaarde worden onder andere meegenomen in de prijsbepaling. Ook sloopauto’s kunnen worden opgehaald door het inkoopbedrijf zodat u de auto niet zelf hoeft te brengen. Dit is een kosteloze procedure en soms staat er zelfs een vergoeding tegenover. Als de auto voor sloop wordt ingeleverd zal u een vrijwaring krijgen als bewijsstuk dat de auto wordt gesloopt. Dit is van groot belang om goed te bewaren. De auto zal ook uit het register van de RDW worden gehaald tijdens de sloopprocedure.

  Categories: Auto’s en Motoren

  Comments are currently closed.