• All Dent helpt je met de herinrichting van jouw tandartspraktijk

  All Dent is het bedrijf die jou kan helpen met de inrichting of herinrichting van jouw tandartspraktijk. Zij nemen namelijk het gehele proces van je over en zijn niet alleen in te huren voor de uitvoering, maar zij zijn ook goed in het realiseren van een idee. All Dent kan voor jou een ontwerp maken en deze vervolgens uitvoeren. Als je wel zelf ideeën hebt, kun je deze uiteraard bij hen neerleggen en zullen zij die ideeën als uitgangspunt nemen voor de inrichting van de praktijk. Doordat zij ervaring hebben met het inrichten van dit soort praktijken, weten zij goed waar erop gelet moet worden wanneer je een praktijk gaat inrichten. De praktijk moet uniek zijn, met een goede indeling en een fijne omgeving voor de medewerkers en natuurlijk voor de patiënten. Bij het inrichten van een praktijk gaat het niet alleen maar om de meubels en de juiste materialen die worden gebruikt, het is ook erg belangrijk dat de indeling van de ruimtes efficiënt gebeurt. De ruimtes moeten wel zo worde ingedeeld dat er nog genoeg privacy wordt gegeven aan de patiënten tijdens een behandeling.

  Leveranciers All Dent

  All Dent Werkt samen met meerdere leveranciers waardoor zij beschikken over veel keuze aan meubels en materialen. In alle gevallen wordt er gebruik gemaakt van maten die op die ruimtes van toepassing zijn. Bij All Dent kun je verwachten dat je goed wordt geadviseerd en wordt geholpen van A tot en met Z. Het begint bij het maken van schetstekeningen, waarna vervolgens apparatuur zal worden aangeboden die interessant kunnen zijn om in de praktijk te gaan verwerken. Ook worden er tekeningen gemaakt voor de aannemer, zodat hij of zij aan de slag kan. Ook wordt de installatie en het onderhoud van de apparatuur verzorgt door All Dent.

  Langetermijn

  Zij zijn niet alleen een bedrijf die je inschakelt voor het ontwerp en de bouw van de praktijk, maar met hen kan je een lange termijnrelatie aangaan. Zij zullen je ook in de toekomst namelijk blijven bijstaan met eventuele problemen of onderhoudsbeurten. Bij All Dent staat een goede klantenservice hoog in het vaandel en worden de klanten uiteraard goed te woord gestaan en zijn zij ook ten alle tijden bereikbaar voor eventuele vragen of onduidelijkheden. Klik hier om de website te bezoeken en je tandartspraktijk te laten inrichten.

  Categories: Groothandel

  Comments are currently closed.