• 4 redenen om te kiezenvoor rijschool Veldkamp in Den Haag

  Woon je in Den Haag of omgeving en ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Den Haag? Je hoeft dan niet meer verder te kijken of te zoeken want bij Rijschool Veldkamp zit je op het juiste adres. Rijschool Veldkamp is een professionele rijschool die beoordeeld is door zijn klanten met een zeer goede 9,7. Dit is natuurlijk niet zomaar. In deze blog lees je 5 redenen waarom je moet kiezen voor Rijschool Veldkamp in Den Haag.

  Kennismaken? Een gratis proefles bij Rijschool Veldkamp

  Indien je voordat je je definitieve keuze maakt, een gratis proefles wilt om kennis te maken, dan kun je een gratis proefles aanvragen bij Rijschool Veldkamp. Zo kun je vast wennen aan de auto en kunnen de wensen en verwachtingen rustig besproken worden. We halen je thuis op en je wordt thuis ook weer afgezet. Wanneer je een gratis proefles hebt gehad, kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Normaliter zijn de kosten voor een proefles €40,- maar wanneer je je rijopleiding voortzet bij ons worden deze kosten van het totale bedrag afgetrokken. Zo heb je dus een gratis proefles bij Rijschool Veldkamp.

  Je lest altijd met een vaste rijinstructeur

  Je rijlessen in Den Haag bij Rijschool Veldkamp volg je te allen tijde met een vaste rijinstructeur. Dit wordt door alle leerlingen buitengewoon op prijs gesteld. Het zorgt ervoor dat de rijinstructeur gewend raakt aan jou maar misschien nog wel belangrijker, jij raakt gewend aan jouw rijinstructeur. Indien er onverhoopt toch geen klik is dan kun je dit aangeven en krijg je een andere instructeur toegewezen. Echter gebeurt dit zelden en zijn alle klanten tevreden met de professionele en vriendelijke rijinstructeur.

  Je leert in stappen autorijden bij Rijschool Veldkamp

  Autorijden is met name in het begin, erg lastig om onder de knie te krijgen. Je moet naast het besturen van de auto ook nog eens letten op alles wat om jou en de auto heen gebeurt. Bij Rijschool Veldkamp leer je eenvoudig stap voor stap autorijden en hebben de instructeurs al het geduld om jou de fijne kneepjes van het autorijden bij te brengen.

  Verschillende rijlespakketten tegen zeer gunstige prijzen

  Bij Rijschool Veldkamp willen ze je het zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom zijn er op voorhand 3 verschillende rijlespakketten samengesteld. Je weet dus van tevoren precies hoeveel geld je kwijt bent om je rijbewijs te halen. Je kunt kiezen uit de volgende 3 pakketten:

  • Pakket 1: hier krijg je 15 rijlessen van 60 minuten inclusief CBR praktijkexamen voor €899,-
  • Pakket 2: hier krijg je 21 rijlessen van 60 minuten inclusief CBR praktijkexamen én CBR tussentijdse toets voor €1299,-
  • Pakket 3: hier krijg je 30 rijlessen van 60 minuten inclusief CBR praktijkexamen én CBR tussentijdse toets voor €1699,-

  Neem contact op met Rijschool Veldkamp in Den Haag

  Lessen bij Rijschool Veldkamp brengt vele voordelen met zich mee. Vele tevreden leerlingen gingen je voor. Neem nu direct contact op met Rijschool Veldkamp voor het aanvragen van een gratis proefles en wie weet rijd jij binnenkort rond met je nieuwe felbegeerde rijbewijs.

  https://www.rijschoolveldkamp.nl/

  Categories: Auto’s en Motoren

  Comments are currently closed.