2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Handel en advies

Wijsman handel en advies bureau is opgericht door Sander Wijsman in het jaar 2005, dit betekend dus dat het bedrijf dit jaar precies 10 jaar bestaat. De kernwerkzaamheden van dit bedrijf waren in het verleden : energiebesparingsadvies en alle producten die daarom heen hoorden. Gedurende de jaren is dit veranderd, het bedrijf presenteert zich nu echt als een adviesbureau.

Met de inzet van landelijk vertegenwoordigers  wordt ervoor gezorgd dat heel Nederland bereikbaar is. Sommige oplossingen zijn veel makkelijker dan men zelf denkt, dit bedrijf kan jou helpen om tot deze oplossing te komen waar jij misschien zelf nooit op had gekomen. Een voorbeeld hiervan is energiebesparing, dit kan vaak veel simpeler en goedkoper dan men denkt. Dit was dan ook één van de redenen waarom er een volledig zelfontwikkeld RVS werd uitgevoerd. Sindsdien werden in eigen beheer ook energiezuinige hoogfrequente TL armaturen, gasontladingslampen en andere producten ontwikkeld. Daarnaast heeft dit bedrijf bijna 5 jaar ervaring als Cowhouse dealer.

Uit het veld werd er ook telkens vaker gevraagd bij nieuwbouwplannen mee te denken qua bouw, indeling en energiebesparing. Hieruit is een samenwerking met Wijsman Bouw- en tekenadvies gegroeid, samen bieden ze nu een specifiek Stalconcept Totaal aan.

Wat is het stalconcept totaal zal je je nu vast afvragen? De kern hiervan is : het uitzetten van de strategie, aanvraag van vergunningen, de inrichting en natuurlijk de kostenbeheersing en besparing over een periode. Wil je hier meer te weten over komen? Neem dan eens een kijkje op wijsmanhandelenadvies.nl en wie weet vind jij wel de informatie waar je net op zoek naar was. Een ding is zeker en dat is dat dit bedrijf jou op veel vlakken kan helpen en ondersteunen waar nodig is. Aarzel daarom niet langer en neem eens een kijkje op de overzichtelijk website van Wijsman handel en advies.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/